Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 10 Haziran 2022 #1 Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 10 Haziran 2022 #2 Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... Ben 6 aylık gebeyim 1 kilo almışim
Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... Ben 6 aylık gebeyim 1 kilo almışim
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 10 Haziran 2022 #3 Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... 6 aylk 8 kilo aldm Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ...
Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... 6 aylk 8 kilo aldm Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ...
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 10 Haziran 2022 #4 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ben 6 aylık gebeyim 1 kilo almışim Genişletmek için tıkla ... Senin yerinde olmak isterdim canımben fazla pisboğaz oldum bu hamilelikte
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ben 6 aylık gebeyim 1 kilo almışim Genişletmek için tıkla ... Senin yerinde olmak isterdim canımben fazla pisboğaz oldum bu hamilelikte
M Melisa Doğan Kayıtlı Üye Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 72 10 Haziran 2022 #5 Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... Ben son aydayım 17 kilo aldım
Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... Ben son aydayım 17 kilo aldım
Nur25 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1,223 10 Haziran 2022 #6 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ben 6 aylık gebeyim 1 kilo almışim Genişletmek için tıkla ... Maşallah canim ben 50 dim bugun tartıldım 59 ben şimdi 9 kilo mu almiş oldum,
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ben 6 aylık gebeyim 1 kilo almışim Genişletmek için tıkla ... Maşallah canim ben 50 dim bugun tartıldım 59 ben şimdi 9 kilo mu almiş oldum,
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 10 Haziran 2022 #7 Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... Bende 6 aylık hamileyim 2 kilo almışım
Asi' Alıntı: Kızlar ilk 4aylık hamilelikte kaç kilo aldınız ben 4 almışım korkmaya başladım davul gibi şişmekten🥹 Genişletmek için tıkla ... Bende 6 aylık hamileyim 2 kilo almışım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 10 Haziran 2022 #8 Asi' Alıntı: Senin yerinde olmak isterdim canımben fazla pisboğaz oldum bu hamilelikte Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum sadece göbeğim çıkıyor onun dışında kilo almıyorum Sen kaç kilo aldın kuzum
Asi' Alıntı: Senin yerinde olmak isterdim canımben fazla pisboğaz oldum bu hamilelikte Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum sadece göbeğim çıkıyor onun dışında kilo almıyorum Sen kaç kilo aldın kuzum
L Lavin Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 6 10 Haziran 2022 #9 Baharrr' Alıntı: Bende 6 aylık hamileyim 2 kilo almışım Genişletmek için tıkla ... Sadece ben almıyorum sanıyordum doktor 7 tane vitamin ilacı verdi alayim diye sana bir şey demiyormu doktorlar
Baharrr' Alıntı: Bende 6 aylık hamileyim 2 kilo almışım Genişletmek için tıkla ... Sadece ben almıyorum sanıyordum doktor 7 tane vitamin ilacı verdi alayim diye sana bir şey demiyormu doktorlar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 10 Haziran 2022 #10 Lavin' Alıntı: Sadece ben almıyorum sanıyordum doktor 7 tane vitamin ilacı verdi alayim diye sana bir şey demiyormu doktorlar Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum bişey demiyor kilo takibi sağlık ocağında yapılıyor zaten ebe bişey demiyor
Lavin' Alıntı: Sadece ben almıyorum sanıyordum doktor 7 tane vitamin ilacı verdi alayim diye sana bir şey demiyormu doktorlar Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum bişey demiyor kilo takibi sağlık ocağında yapılıyor zaten ebe bişey demiyor