Sorum var Kiloo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asi tarafından oluşturulan Kiloo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,582 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiloo
Konbuyu başlatan Asi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Sadece ben almıyorum sanıyordum doktor 7 tane vitamin ilacı verdi alayim diye sana bir şey demiyormu doktorlar
zaten son 3 ayda önemli kilo alimi en az 5 kilo almak en fazla 12 kilo almak lazim hamileligi suresinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zaten yarısı ödem bebekle uğraşırken veririz ya
valla gulum öyle demw ben veririm diye duşundum ilk 4 bucuk ayda 17 kilo verdim son 3 ayda 10 kilo aldim digumda 7 kilo gitti dogumdan sonra yine zayiflarim diye duşunurken 5 kilo yine almişim napacam ben simdi 🤔dogumdan sonra veririm diye duşunme verilmiyo tam tersine sut olsun diye yiyip daha cok şişiyoruz biz kadinlar😊😇🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zaten yarısı ödem bebekle uğraşırken veririz ya
valla gulum öyle demw ben veririm diye duşundum ilk 4 bucuk ayda 17 kilo verdim son 3 ayda 10 kilo aldim digumda 7 kilo gitti dogumdan sonra yine zayiflarim diye duşunurken 5 kilo yine almişim napacam ben simdi 🤔dogumdan sonra veririm diye duşunme verilmiyo tam tersine sut olsun diye yiyip daha cok şişiyoruz biz kadinlar😊😇🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar