Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKim ne pişirdi bugün valla ben kolaya kaçtım hahahah napim
Bendr ondan diyorum işte ya Allah korusun babası ölse mahkemede ev bizşm desek ne fstkedecek tapuda 2 oğlunun ismi yazacağı için nr kadar konuşşak boş olacak. O yüzden sırg Kayra ve rabbim nasşp eder de olurds diğer evlatlarım için istiyorum yoksa banane. Hiç ağız bile eğmem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canım eşim tapuyu alsın 2 3 yıl burfs sabret duralım sonrs bahçeli dubleks bşr eve çıkarız deri bakalım hayırlısı
Şuan bile isteye evi 2+1 alacağım çünkü eşimin ailesi yok beraber dururuz hadi babası neyze abisi halaso neymiş benimle duracaklarkış 2 gün halasıında misafirlikte kaldım p 2 gündür eşimin başının etini yedim halanls synı evde durulmaz diye cidden durulmaz yani bit insan sürekli maddiyat konusu açar mı bana gelmiş kendi abisinin, yeğeninin arkaşından atıyor benfe hepsini eşime anlattım
Bnde et sote yaptım ve eşim hindi kesmişti onu kaynattim kizarttim pilav cacık tatlida elmalı tart yaptım ilk defa yaptım harika oldu Cevizli tarçınlı bayılıyorum
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Şuan bile isteye evi 2+1 alacağım çünkü eşimin ailesi yok beraber dururuz hadi babası neyze abisi halaso neymiş benimle duracaklarkış 2 gün halasıında misafirlikte kaldım p 2 gündür eşimin başının etini yedim halanls synı evde durulmaz diye cidden durulmaz yani bit insan sürekli maddiyat konusu açar mı bana gelmiş kendi abisinin, yeğeninin arkaşından atıyor benfe hepsini eşime anlattım
Öyle yapacağız elifim. Hiç bir riski göze alamam bu saatten sonra
Bnde et sote yaptım ve eşim hindi kesmişti onu kaynattim kizarttim pilav cacık tatlida elmalı tart yaptım ilk defa yaptım harika oldu Cevizli tarçınlı bayılıyorum
Nasıl görünüyor
Pizzayida geçen gün yaptım çok güzel olmuştu
Ekli dosyalar
B612_20230117_190151_871.jpg
1.3 MB · Görüntüleme: 78
B612_20230116_201922_066.jpg
1.4 MB · Görüntüleme: 74
B612_20230116_212131_060.jpg
299.5 KB · Görüntüleme: 74
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr