Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kim nerde şehir oturuyor kim de kaç çocuk var zor tarafları neler
Şırnak nasıl tayin yerinde orayı tercih ettik ama bi bilgimiz yok
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri. Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr
Normal sır bizde yapmadık kocam paşa paşa geldi yaptı ilk doğum yaptığımda artık düzene girene kadar idare edicekler valla biz tek yapmadık o çocuğu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide ben art arda doğurdum kızım ilk başta kardeşine çok tuhaf karşıladı istemiyordu yani aniden eve başka bebek geldi filan küçük birde anlamıyor oyuncak bebek sanıp kızın yüzünü haritaya çevirmişti ama şimdi de öpmektwn ağlatıyor kardeşini yani şimdi bunuda doğursam alışkın dir birde artık anlıyor herşeyi biliyor
Ismim Asena aslen Yalova Armutlu'yum Ama şu an iş gereği Çankırı merkezde oturuyorum 27 yaşındayım 2 tane evladım var bir erkek biri kız erkek 8 yaşında kızım 9 aylık
Alya ben Muşlu yum Muş ta yaşıyorum 30yasindayim 5yillik evliyim iki çocuğum var aralarında bir buçuk yas var çok zorlanıyorum yeterince vakit ayiramiyorum onlara büyügu kardeşini kabullenemedi bı turlu
Alya ben Muşlu yum Muş ta yaşıyorum 30yasindayim 5yillik evliyim iki çocuğum var aralarında bir buçuk yas var çok zorlanıyorum yeterince vakit ayiramiyorum onlara büyügu kardeşini kabullenemedi bı turlu
Alya ben Muşlu yum Muş ta yaşıyorum 30yasindayim 5yillik evliyim iki çocuğum var aralarında bir buçuk yas var çok zorlanıyorum yeterince vakit ayiramiyorum onlara büyügu kardeşini kabullenemedi bı turluall
Ismim Asena aslen Yalova Armutlu'yum Ama şu an iş gereği Çankırı merkezde oturuyorum 27 yaşındayım 2 tane evladım var bir erkek biri kız erkek 8 yaşında kızım 9 aylık