Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKimler benim gibi ev işi yaparken sıkılıyor
Kızlar ev işi yaparken tek olduğum zamanlar çok sıkılıyorum evime yerleşiyor olduğum için doğumdan önce yapmam gereken çok iş var ama ben sıkıldığım için pek bişy yapamıyorum eşim yardım ettiği zamanlar hiç sıkılmadan yapabiliyorum işimi ama tekken hiç öyle olmuyor işleri bırakıp kaynanamlara iniyorum aşağı kimler böyle ne yapmalıyım sizce tavsiyeniz benim için çok önemli
Ben yapabilsem hiç sıkılmam ama Yusuf Alp beyimiz pek müsade etmiyo hep kucak istiyo delircem artıkşöyle doyasıya temizlik yapamıyorum canım ben ah keşke olsa
Canim.huseyin nazrin tik tokdan tanirmisin? Yada yutubdan nezrin Azeri kizi turk erkekle evlenmis severek takib ediyorim evet canim yasamak isderdim amma maslisef esimin işi şurada turkuyede ev yok.kiralar cok baha yaşamak zor.olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim.huseyin nazrin tik tokdan tanirmisin? Yada yutubdan nezrin Azeri kizi turk erkekle evlenmis severek takib ediyorim evet canim yasamak isderdim amma maslisef esimin işi şurada turkuyede ev yok.kiralar cok baha yaşamak zor.olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi