Sorum var Kimler benim gibi uyuyamadı kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Kimler benim gibi uyuyamadı kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,438 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kimler benim gibi uyuyamadı kızlar
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Evet işte yani yemin ediyorum aynı senin gibiyim sabret emoş gidiyor zaten rahat ol kırma takma ya zihnimden şarkı söylerdim o bile yetmiyor artık sohbet hep aynı köyündeki tüm evlerin dedikodusunu yapıyor bitti mi hayır vay şuram ağrıdı buram ağrıdı doktor ilaç verdi midam ekşıdı midam midam emine midam e zıkkım artık anladık hep aynı şeyleri dinlemek de iğrendiriyor insan yemek yerken çürük dişinden bahseder mi kaçı sallanıyor kaçı çürümüş dökülmüş ay Allah aşkına yemeğimi bitireyim dedim gelin iğrendi diyor öfff valla bunaldım 3 sene olmadı evleneli şimdiden sıkıldım tüm ömrün şöyle geçmesi 😭 gel de sev ya da sıcak davran
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her harfinden noktasına katılıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah canm 🤲 biraz daha sık dişini giderler elbet bi gün 🥴🥴🤩🤩🤦

Aynen öyle ama ben çok sinirleniyorum ilk evimizin anahtarını vermiştik resmen eşim evde iken odada ayıptır söylemesi şort ve tişörtleyim çat kapı kilidi döndü eşim nasıl battaniye getireceğimi şaşırdı direk odaya kaçtım ama nasıl . Ondan sonra eşimle yeni evde anahtarları vermeme kararı aldık. Hatta sırf anlasın diye artık anahtarı eski evde kapının üstüne bırakıyordum ki gelse dahi kapıyı çalmak zorunda kalsın diye düşün . Ben erkek yada kadın çat kapı gelen hiç bir misafirden hoşlanmıyorum hayır belki evim müsait değil yada benim başka bir planım var ne bileyim ben kimsenin evine çat kapı gitmem o yüzden kimsede bana gelmesin derim

Sende bizim 😍😍
Haklısın canım napalim yapiyolar işte 🥴ya canım onlar eski insanlar düşünceleri ne biliyo musun hani burası benim oğlumun evi istediğim zaman gelir giderim kimse bişey diyemez onlar bu düşüncede o yüzden çat kapı geliyolar
😏 benimkiler şahsen haber verme gereği duymuyoalr söyleyince de AA ne gerek var yabancı miyiz sanki diyo o ne öyle yedi kat el gibi arayıp haber verelim diyolar bi türlü kabullenmediler daha ben napim 🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun inşallah canm 🤲 biraz daha sık dişini giderler elbet bi gün 🥴🥴🤩🤩🤦

Haklısın canım napalim yapiyolar işte 🥴ya canım onlar eski insanlar düşünceleri ne biliyo musun hani burası benim oğlumun evi istediğim zaman gelir giderim kimse bişey diyemez onlar bu düşüncede o yüzden çat kapı geliyolar
😏 benimkiler şahsen haber verme gereği duymuyoalr söyleyince de AA ne gerek var yabancı miyiz sanki diyo o ne öyle yedi kat el gibi arayıp haber verelim diyolar bi türlü kabullenmediler daha ben napim 🤦
Yabancı değiller ama olması gereken o oğulları o yuvadan uçtu ne yazık ki . Ve hayatlarında oğulları için tanıdık ama onlar için yabancı bir kadın var . Ben ev hali her şekil dolaşıyorum mesela ama ani gelen insan yüzünden artık koridorumda bir eşarp tunik ve pantolon bıraktım . Kendi evimde bazen yeri geliyor diken üstünde duruyorum . Bilmiyorum en azından biz bilinçliyiz ileride evladımıza böyle yapmayız sırf eşine mahçup olmasın diye

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Yabancı değiller ama olması gereken o oğulları o yuvadan uçtu ne yazık ki . Ve hayatlarında oğulları için tanıdık ama onlar için yabancı bir kadın var . Ben ev hali her şekil dolaşıyorum mesela ama ani gelen insan yüzünden artık koridorumda bir eşarp tunik ve pantolon bıraktım . Kendi evimde bazen yeri geliyor diken üstünde duruyorum . Bilmiyorum en azından biz bilinçliyiz ileride evladımıza böyle yapmayız sırf eşine mahçup olmasın diye
Bende evde hep eşofmanlayim yazın da hep tayt kisakol ani gelen olunca da hemen seccademin içinde namaz eteğim var onu giyiyorum kız ben kapıyı geç açınca bile kiziyolar neden geç açıyorsun diye 😏😏 geçenlerde oğlumu uyutuyorum birden kapı çaldı alacaklı gibi görsen nasıl çalıyorlar gittim açmaya dedim kapıyı kırdın çocuğu uyutuyorum bide üstüne o kiziyo neden geç açıyorsun diye😏😏o günden beridir her kapı çaldığında oğlum çığlığı basıyor o kadar ki korkmuş

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende evde hep eşofmanlayim yazın da hep tayt kisakol ani gelen olunca da hemen seccademin içinde namaz eteğim var onu giyiyorum kız ben kapıyı geç açınca bile kiziyolar neden geç açıyorsun diye 😏😏 geçenlerde oğlumu uyutuyorum birden kapı çaldı alacaklı gibi görsen nasıl çalıyorlar gittim açmaya dedim kapıyı kırdın çocuğu uyutuyorum bide üstüne o kiziyo neden geç açıyorsun diye😏😏o günden beridir her kapı çaldığında oğlum çığlığı basıyor o kadar ki korkmuş
Ay bizim Kayra da öyle oldu ve kaç kez uykusundan oldu o yüzden aşırı sinirleniyorum bende ya bir kere çal zaten açacağım o kapıyı 4 kere zile basmanın anlamı ne. 🤦🏻‍♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Son düzenleme:

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ahahah Allah yardımcımız olsun ne diyim kuzum valla zor ya
Amin aminn🥰🤲

Kız şükredelim ki ayrı ev olayı var o zaman ne halt edecektik kapıyı kirmalarina Cat kapı gelmelerine de razıyım 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.