Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında bugün gayet iyiydim taki pikniğe gidene kadar şuan belim çok ağrıyor ama balık filan tuttuk barajın kenarları hep taş topraktı yürüyüş yapınca sanırım o yordu beni
Sanmam elinden gelse ben izin versem evin anahtarını kopyasını bile istiyor . Ve çekinen insan çat kapı haber vermeden de gelmez canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aslında bugün gayet iyiydim taki pikniğe gidene kadar şuan belim çok ağrıyor ama balık filan tuttuk barajın kenarları hep taş topraktı yürüyüş yapınca sanırım o yordu beni
Sanmam elinden gelse ben izin versem evin anahtarını kopyasını bile istiyor . Ve çekinen insan çat kapı haber vermeden de gelmez canım
O bizde de var maalesef habersiz gelmelerden nefret ediyorum ya bayan olsa neyse de erkek olunca kriz geçiriyorum yayani yaşlı başlı olunca insan birşeyde diyemiyo ki
O bizde de var maalesef habersiz gelmelerden nefret ediyorum ya bayan olsa neyse de erkek olunca kriz geçiriyorum yayani yaşlı başlı olunca insan birşeyde diyemiyo ki
Aynen öyle ama ben çok sinirleniyorum ilk evimizin anahtarını vermiştik resmen eşim evde iken odada ayıptır söylemesi şort ve tişörtleyim çat kapı kilidi döndü eşim nasıl battaniye getireceğimi şaşırdı direk odaya kaçtım ama nasıl . Ondan sonra eşimle yeni evde anahtarları vermeme kararı aldık. Hatta sırf anlasın diye artık anahtarı eski evde kapının üstüne bırakıyordum ki gelse dahi kapıyı çalmak zorunda kalsın diye düşün . Ben erkek yada kadın çat kapı gelen hiç bir misafirden hoşlanmıyorum hayır belki evim müsait değil yada benim başka bir planım var ne bileyim ben kimsenin evine çat kapı gitmem o yüzden kimsede bana gelmesin derim
Aynen öyle ama ben çok sinirleniyorum ilk evimizin anahtarını vermiştik resmen eşim evde iken odada ayıptır söylemesi şort ve tişörtleyim çat kapı kilidi döndü eşim nasıl battaniye getireceğimi şaşırdı direk odaya kaçtım ama nasıl . Ondan sonra eşimle yeni evde anahtarları vermeme kararı aldık. Hatta sırf anlasın diye artık anahtarı eski evde kapının üstüne bırakıyordum ki gelse dahi kapıyı çalmak zorunda kalsın diye düşün . Ben erkek yada kadın çat kapı gelen hiç bir misafirden hoşlanmıyorum hayır belki evim müsait değil yada benim başka bir planım var ne bileyim ben kimsenin evine çat kapı gitmem o yüzden kimsede bana gelmesin derim
Anlıyorum canım tabi onlarda ileri giderlerse saygı da kalmaz hak veriyorum canım hani eğer iyilerse bi zararları yoksa bizimde onlara merhametli olmamiz.lazim diye düşünüyorum.yani bende aile ile yaşamıyorum evim ayrı artık bi düzenim var ne ben onlarda uzun kalabiliyorum nede onlar bende uzun kaliyo ama kaldıkları zamanda gerçekten hep hizmet bekliyorlar kaynanam da TV başına kuruluyo kalkmiyo bi el atmiyo bazen çok sinir oluyorum yetişemiyorum çünkü ama sonra kendime kızıyorum bı kaç güne gidecekler ya temelli kalsalardi o zaman ne yapacaktım diyorum böyle böyle kendimi teselli ediyorumneyseki kalplerini kırmadan ayrılıyoruz şükür arada modum düşüyo haliyle yoruluyorum ama napim mecbur yani
Ama ben onlara gidince aynı ilgiyi görmüyorum güya gelinim herşeye koşmak zorundayim bi taraftan çocuklar bi taraftan ev işleri kahvaltı yemek bulaşık varda var yani akşamı nasıl ediyorum bilmiyorum yorgunluktan ayaklarım şişiyor bulaşık hiç bitmiyor evde kalabalık o yüzden hiç gitmek istemiyorum çok nadir gidiyorum Allah var kaynanam senin kaynanan gibi deil öyle olsaydı hiç kaldirmazdim doğruya doğru ben onca hizmetini yapım oda laf mı soksun yok öyle sevgisini ilgisini gösterecek ki bizde onları sevelim saygi duyalım
Evet işte yani yemin ediyorum aynı senin gibiyim sabret emoş gidiyor zaten rahat ol kırma takma ya zihnimden şarkı söylerdim o bile yetmiyor artık sohbet hep aynı köyündeki tüm evlerin dedikodusunu yapıyor bitti mi hayır vay şuram ağrıdı buram ağrıdı doktor ilaç verdi midam ekşıdı midam midam emine midam e zıkkım artık anladık hep aynı şeyleri dinlemek de iğrendiriyor insan yemek yerken çürük dişinden bahseder mi kaçı sallanıyor kaçı çürümüş dökülmüş ay Allah aşkına yemeğimi bitireyim dedim gelin iğrendi diyor öfff valla bunaldım 3 sene olmadı evleneli şimdiden sıkıldım tüm ömrün şöyle geçmesi gel de sev ya da sıcak davran