Sorum var Kimler uyanık kimler napiyor gece sohbeti 💞🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Kimler uyanık kimler napiyor gece sohbeti 💞🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,193 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kimler uyanık kimler napiyor gece sohbeti 💞🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysima nin annesi

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
İsmim demet canım aynen bir oğlum var 2 yaşında yaramaz mı. Yaramaz😂ve hamileyim ikinci yavruma nasipse 29 haftaligim canim ya sen
Allah bağışlasın cnm. Senide hayırlısıyla kurtarsın inşallah. 😍Bende emel bi kızım var 2 yaşını doldurmak üzere ve dediğin gibi yaramaz mı yaramaz 😂ve bir oğlum var 4 aylık 😍 23 yaşındayım Hatay da yaşıyorum

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Allah bağışlasın cnm. Senide hayırlısıyla kurtarsın inşallah. 😍Bende emel bi kızım var 2 yaşını doldurmak üzere ve dediğin gibi yaramaz mı yaramaz 😂ve bir oğlum var 4 aylık 😍 23 yaşındayım Hatay da yaşıyorum
Yavrularını Allahım size bağışlasın maşallah canimmm 🥰🥰amin inşallah çok sagol💞🤲

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Haha hakketten ha izdivaç programı gibi oldu 😂😂
😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pssttt öbür kızlar nereye. Gitdiniz sohbeti birakip🤔🤔emelim le ben kaldık burda tek nereye kayboldunuz bakem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pssttt öbür kızlar nereye. Gitdiniz sohbeti birakip🤔🤔emelim le ben kaldık burda tek nereye kayboldunuz bakem

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar