Kimseye bir şey diyemiyorum ama içim çok yanıyor kardeşim evlat çok başka bir şey,ister doğsun ister doğmasin o içine düştüğü zaman yakıyor ateşi görmedim diye hafife aliyorlarHiç bı acıya benzemez evlat acısı bende kaybetdim çocuk gördüğüm zaman hiç gecemeyn bı acı canm basın sağolsun canm kimseyi takma ne derlerse desinler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Öyle ama içim yanıyor azıcık saygı duymadılar hiçKuzum evlat acısını Allahım düşmanıma vermesin kuzum kendini bilmezler onlar takma
Çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasınBaşın sağ olsun canım
Haklısın kardeşim Rabbim sizede şifa versin.iste takıyorum bazen çokEl senin halinden ne anlasin bilhassa empati yoksunuysalar.. bende cok kucuk hsftalarda kaybetmistim daha hala onuda soylerim, icimde bir yerde uktedir..esim erkek oldugu icin o cabuk unuttu gecti gitti bile onun icin.. fakat daha sonrasinda tekrar hamile kalip kucagima almak nasip oldugunda bu kez kalbinin delik oldugunu ogrendim..acim biraz hafiflemisken bunu ogrendigimde birdaha yıkıldim..ya rabbi dedim herseyde bir hayir varmis sen bizi bizden daha iyi bilirsin deyip kendimi bu konu icin daha fazla uzmemeye calistim..rabbim hayirlisini versin hakkinizda..elalemide kafana takma,herkes kendi acisini biliyor..