Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 26 Nisan 2022 #1 Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum
P Poyraz03 Kayıtlı Üye Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 58 26 Nisan 2022 #2 Kimyasal gebelik mi geçirdin canım ?
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 26 Nisan 2022 #3 Poyraz03' Alıntı: Kimyasal gebelik mi geçirdin canım ? Genişletmek için tıkla ... Evet
P Poyraz03 Kayıtlı Üye Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 58 26 Nisan 2022 #4 Bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım ilkinde bı sıkıntı yoktu ama ikinci baya ağrılı geçti parçalar ve kanamam fazlaydı bı doktora görün bence
Bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım ilkinde bı sıkıntı yoktu ama ikinci baya ağrılı geçti parçalar ve kanamam fazlaydı bı doktora görün bence
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 26 Nisan 2022 #5 Bedia demir' Alıntı: Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım kekik suyu iç düşürmeye yardımcı olur doktor önermişti
Bedia demir' Alıntı: Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım kekik suyu iç düşürmeye yardımcı olur doktor önermişti
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 26 Nisan 2022 #6 Zeynep41' Alıntı: Geçmiş olsun canım kekik suyu iç düşürmeye yardımcı olur doktor önermişti Genişletmek için tıkla ... Deniyecem teşekkürler ederim canım
Zeynep41' Alıntı: Geçmiş olsun canım kekik suyu iç düşürmeye yardımcı olur doktor önermişti Genişletmek için tıkla ... Deniyecem teşekkürler ederim canım
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 26 Nisan 2022 #7 Bedia demir' Alıntı: Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım benim doktora bi görün istersen çok ağrılıysa
Bedia demir' Alıntı: Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım benim doktora bi görün istersen çok ağrılıysa
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 27 Nisan 2022 #8 Bedia demir' Alıntı: Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kuzum
Bedia demir' Alıntı: Kızlar ben çok sancı çekiyorum adet kanamasında beyaz et parçaları düşüyor ayağa bil kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kuzum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,440 Konum Siirt 27 Nisan 2022 #9 Geçmiş olsun canım doktora görünmeni tavsiye ederim o ağrı kesici vs yazacaktır sana