Sen böyle ilgisiz olacaksan 3.yü hiç yapmayalım deseydin canım sende laf vursaydın kendileri olsa 3 saniye taşıyamazlar çocuğu senin rahmin büyüyor kilo alıyorsun belin ağrıyor sancın oluyor bebeğin için endişelerin oluyor her ağrı yaşadığında bide evdeki çoçuğunla ilgileniyorsun o kadar rahatlıkla bi de eşinin lohusalığı var benimde çok kötü geçti ilk aylar hatta daha yeni yeni düzeldim 1 hafta önce bile arada bi bulantıyla gittiğim oluyordu hafiflemesine rağmen ama işte yine yemekti iş güç vs yapıyordum ölü gibi mutfağa girip dolabı açamıyordum o dönem sağolsun dolaptan istediğim şeyleri çıkartmak dışında pek bi yardımı dokunmadı ama iyimisin otur dinlen varmı istediğin bişey diye soruyordu da istediğim şeyi geri ben almaya gidiyordum bulamıyordu çünkü bide trip atıyodu nereye koymuşsun ben nasıl buluyum diye zorla yapardı ya bulamayınca bozulurdu bideAglarsa anam aglar bacım el oglu acimio sanki artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Agir seyler bqnada tasitmio ama bi agrm olsa bana dio bence 3.cu cocugu gel 10 yil sonra yapalomm sen cok nazlisn dio bana bunda elyle yedirmio yersen ye yemese3n yeme der gbi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Agir seyler bqnada tasitmio ama bi agrm olsa bana dio bence 3.cu cocugu gel 10 yil sonra yapalomm sen cok nazlisn dio bana bunda elyle yedirmio yersen ye yemese3n yeme der gbi