Bende çok oldu doğum yapalı 1 ay oldu cok kötü duruyorlar
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 3 Nisan 2021 #11 Bende çok oldu doğum yapalı 1 ay oldu cok kötü duruyorlar
M MrymCetinkaya Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 983 3 Nisan 2021 #12 Rabia194' Alıntı: Gebelikte karninizda killanma oldumu Genişletmek için tıkla ... Çok hafif, cizgi halinde olmuştu dikkatli bakıldığında belli oluyordu. Çok kıllı bir yapıya sahip değilseniz muhtemelen sizde de olmaz.
Rabia194' Alıntı: Gebelikte karninizda killanma oldumu Genişletmek için tıkla ... Çok hafif, cizgi halinde olmuştu dikkatli bakıldığında belli oluyordu. Çok kıllı bir yapıya sahip değilseniz muhtemelen sizde de olmaz.
K Kaya66 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 125 3 Nisan 2021 #13 Ilk gebeligimde olmustu oda oglan ikinci oglumda hic olmadi ve kizimda olmadi
R Rabia194 Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 34 3 Nisan 2021 #14 Mariya' Alıntı: Benim karnımda ikinci aydan sonra çıkmaya başladı ve halada var. Karnıma baktığımda tuhafıma gidiyor Genişletmek için tıkla ... Cinsiyeti kizmi bebegin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Nisan 2021 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Bende çok oldu doğum yapalı 1 ay oldu cok kötü duruyorlar Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun cinsiyeti kizmi
Mariya' Alıntı: Benim karnımda ikinci aydan sonra çıkmaya başladı ve halada var. Karnıma baktığımda tuhafıma gidiyor Genişletmek için tıkla ... Cinsiyeti kizmi bebegin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Nisan 2021 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Bende çok oldu doğum yapalı 1 ay oldu cok kötü duruyorlar Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun cinsiyeti kizmi
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 3 Nisan 2021 #15 Rabia194' Alıntı: Cinsiyeti kizmi bebegin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Nisan 2021 Hayirli olsun cinsiyeti kizmi Genişletmek için tıkla ... Yok canım erkek
Rabia194' Alıntı: Cinsiyeti kizmi bebegin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Nisan 2021 Hayirli olsun cinsiyeti kizmi Genişletmek için tıkla ... Yok canım erkek
R Rabia194 Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 34 3 Nisan 2021 #16 Benimde iki oglum var Buda ucuncu olacak ins ama daha 12.hafta merak icindeyim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 4 Nisan 2021 #17 Rabia194' Alıntı: Benimde iki oglum var Buda ucuncu olacak ins ama daha 12.hafta merak icindeyim Genişletmek için tıkla ... Maşallah Allah bağışlasın inşallah. Bende geç öğrenmiştim 20. Haftada falan. Sende öğrenirsin inşallah
Rabia194' Alıntı: Benimde iki oglum var Buda ucuncu olacak ins ama daha 12.hafta merak icindeyim Genişletmek için tıkla ... Maşallah Allah bağışlasın inşallah. Bende geç öğrenmiştim 20. Haftada falan. Sende öğrenirsin inşallah
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 4 Nisan 2021 #18 Rabia194' Alıntı: Cinsiyeti kizmi bebegin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Nisan 2021 Hayirli olsun cinsiyeti kizmi Genişletmek için tıkla ... Evet kız sagol canım
Rabia194' Alıntı: Cinsiyeti kizmi bebegin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Nisan 2021 Hayirli olsun cinsiyeti kizmi Genişletmek için tıkla ... Evet kız sagol canım
R Rabia194 Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 34 4 Nisan 2021 #19 Mariya' Alıntı: Maşallah Allah bağışlasın inşallah. Bende geç öğrenmiştim 20. Haftada falan. Sende öğrenirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok tesekurler ins bakalim kismetimizde ne var.
Mariya' Alıntı: Maşallah Allah bağışlasın inşallah. Bende geç öğrenmiştim 20. Haftada falan. Sende öğrenirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok tesekurler ins bakalim kismetimizde ne var.
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 4 Nisan 2021 #20 Rabia194' Alıntı: Çok tesekurler ins bakalim kismetimizde ne var. Genişletmek için tıkla ... He valla hayırlısı inşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Rabia194' Alıntı: Çok tesekurler ins bakalim kismetimizde ne var. Genişletmek için tıkla ... He valla hayırlısı inşallah canım rabbim gönlüne göre versin