Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay canım ya şans ya nasip canım kovid donemine denk gelmiş olsun ya insan mutlu olsun da varsın düğün dernek olmasın boşver bazen de düğün çok güzel oluyo başka şeyler olumsuz şeyler yaşanıyor herşey nasip kısmet
Mesela benimde düğünüm çok güzeldi ama düğün günü kuaför de bileziklerim çalındı o güzelim düğün burnumuzdan geldi eşimle sevgiliydik yıllarca o günün hayalini kurduk ama sonu kötü oldu işte dediğim gibi nasip
Çok yadırganıyior erkek çocuk istiyince mesela çok laf yedim ondan öyle dedim bazı cahillerden dolayı ama meraklısı falan da değilim erkek meraklısı diyorlar cnm ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok yadırganıyior erkek çocuk istiyince mesela çok laf yedim ondan öyle dedim bazı cahillerden dolayı ama meraklısı falan da değilim erkek meraklısı diyorlar cnm ya
Mesela benimde düğünüm çok güzeldi ama düğün günü kuaför de bileziklerim çalındı o güzelim düğün burnumuzdan geldi eşimle sevgiliydik yıllarca o günün hayalini kurduk ama sonu kötü oldu işte dediğim gibi nasip
Aaaa ne güzel sevdiğinle evlenmişsin valla ben çok çektim cnm bana ne altın verdiler ne ev ne telefon yeni bı senedir ayrı eve çıktım 2 sene kaynanamla kaldım çok çektim orda eşimin bana karşı Sevgi saygı sıfırdı öyle işte çok kötü günler geçirdim nasip cidden herşey
Valla herşeye karıştılar ki bende saldım artık düşün düğüüm bile olmadı şuan bı evim bile yok eşim gece gündüz çalışıyor onların işins napim tak diye görücü usulüyle bı ayda evlenirsen bu olur acımasız hayat
Biliyorum cnm ben bunu istiyorum zaten ama lina yerine daha güzel isim istiyor eşimin ailesi biraz söylediler gönlümdede kalcak ama bari Asel kalsın dedim yanına bulun falan işte son 20 gün gibi bı sure kala degişecek mecbur yoksa laflardan kaçamam yeni doğum yapmış halimle gönülleri olsun napalım
Doğru diyorsun canım ama sonradan laf soylicekller doğup koyduktan sonra hem herşey içimde kalmış buda kalsın napalım
Evet Asel anlamı bal oluyor bende gördüm burda sende Aaaa dedim Asel Alparslan çok güzel uymuş falan oğlun da yeni doğdu erken galibaokuyodum durumunu burda bu ikinci kızım benimde birinci kızim Nehir ve Asel yakışıyor dimi
Bilmiyorum bakalım yok hep eltilerimin çocuklarının isimlerini hemen hemen bazılarını onlar koymuş bı ben izin vermiyormuşum
Nehir ismi çok güzel adıyla yaşasın insalalh evet bende asel ismini çok severek isteyerek koydum anlamıda çok güzel evet alparslanim çok erken doğdu rabbime şükürler olsun şimdi daha iyi toparlaniyoruz yavaş yavaş şimdi işte lina ismini de çok beğendim birdaha ekletmedim bende göbek adı olsun dedim öyle oğlumda göbek adı göktuğ koydum
Biliyorum cnm ben bunu istiyorum zaten ama lina yerine daha güzel isim istiyor eşimin ailesi biraz söylediler gönlümdede kalcak ama bari Asel kalsın dedim yanına bulun falan işte son 20 gün gibi bı sure kala degişecek mecbur yoksa laflardan kaçamam yeni doğum yapmış halimle gönülleri olsun napalım
Doğru diyorsun canım ama sonradan laf soylicekller doğup koyduktan sonra hem herşey içimde kalmış buda kalsın napalım
Evet Asel anlamı bal oluyor bende gördüm burda sende Aaaa dedim Asel Alparslan çok güzel uymuş falan oğlun da yeni doğdu erken galibaokuyodum durumunu burda bu ikinci kızım benimde birinci kızim Nehir ve Asel yakışıyor dimi
Bilmiyorum bakalım yok hep eltilerimin çocuklarının isimlerini hemen hemen bazılarını onlar koymuş bı ben izin vermiyormuşum