Sorum var Kız bebek ismi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evingzg tarafından oluşturulan Kız bebek ismi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,021 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız bebek ismi
Konbuyu başlatan evingzg
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hacerd

evingzg

Kayıtlı Üye
rank
Ben Asel linayı çok yakıştırıyorum canm
Biliyorum cnm ben bunu istiyorum zaten ama lina yerine daha güzel isim istiyor eşimin ailesi biraz söylediler gönlümdede kalcak ama bari Asel kalsın dedim yanına bulun falan işte son 20 gün gibi bı sure kala degişecek mecbur yoksa laflardan kaçamam yeni doğum yapmış halimle gönülleri olsun napalım
Pardon da onlar kim oluyor da karışıyor kaynanan kendi mi doğuracak çocuğu da inse karışıyor hadi onu geçtim kayınpederin ne alaka ya . Babada Kayra yı koyma kimsenin dili dönmez demişlerdi eşimle bizde döndüğü kadar söylesinler o zaman demiştik . Çocuk senin çocuğun eşinle konuş asel lina istiyorsan onu koy kimseye karıştırma .
Doğru diyorsun canım ama sonradan laf soylicekller doğup koyduktan sonra hem herşey içimde kalmış buda kalsın napalım 😔
Benm kızım adi asel kimliktede asel olarak geçiyor ben lina ismini sonradan duydum çok beğendim onuda göbek adı dedim 😀
Evet Asel anlamı bal oluyor bende gördüm burda sende Aaaa dedim Asel Alparslan çok güzel uymuş falan oğlun da yeni doğdu erken galiba😔okuyodum durumunu burda bu ikinci kızım benimde birinci kızim Nehir ve Asel yakışıyor dimi 🙂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiçte öyle deme senin içinde kalacağına onların içinde kalsın kaynanan ve kayınpederin çok isim koymak istiyorlarsa kendi doğurup koysun . Senin doğurduğuna karışmak gibi hakkı asla yok .
Bilmiyorum bakalım yok hep eltilerimin çocuklarının isimlerini hemen hemen bazılarını onlar koymuş bı ben izin vermiyormuşum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Biliyorum cnm ben bunu istiyorum zaten ama lina yerine daha güzel isim istiyor eşimin ailesi biraz söylediler gönlümdede kalcak ama bari Asel kalsın dedim yanına bulun falan işte son 20 gün gibi bı sure kala degişecek mecbur yoksa laflardan kaçamam yeni doğum yapmış halimle gönülleri olsun napalım

Doğru diyorsun canım ama sonradan laf soylicekller doğup koyduktan sonra hem herşey içimde kalmış buda kalsın napalım 😔

Evet Asel anlamı bal oluyor bende gördüm burda sende Aaaa dedim Asel Alparslan çok güzel uymuş falan oğlun da yeni doğdu erken galiba😔okuyodum durumunu burda bu ikinci kızım benimde birinci kızim Nehir ve Asel yakışıyor dimi 🙂😂

Bilmiyorum bakalım yok hep eltilerimin çocuklarının isimlerini hemen hemen bazılarını onlar koymuş bı ben izin vermiyormuşum
Diğer kızın ne kadarlık canım maşallah ismi ne güzel 😍

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Asel Lina çok güzel içimde kalıcak biliyorum ama bugün kaynanam ve kayınpederim istemedi ve laf söylediler onun için çok üzgünüm çok alışmıştım ama aselin yanına Lina istemiyorlar lina ne diyorlar kötüyüm ama napim güzel bı isim en azından Asel kalsın anlamı çok güzel bal dedim Kuran'da geçiyor öyle yanına ela eda Eylül gibisi hangisi uyar asele sizce çok laf söylediler ya 🥲😭
Asel tek olsa daha güzel olur bence 🥰hem büyükanne ve büyükbaba da razı olur belki 🤩

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Eee vermek zorunda değilsin ki elitlerin verdi diye sen de vereceksin değil. Onlarda hevesini alamamış sanırım . Yada sen dinlemiyorsun diye sinir olmuşlardır. Kendi doğurduğuna da ismi sen koyamayacaksna neden evlenip çocuk yapıyoruz ki

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Asel tek olsa daha güzel olur bence 🥰hem büyükanne ve büyükbaba da razı olur belki 🤩
Buda mantıklı

Evet 🥳 eşim koydu onuda adı Nehir 2 yaşında 😂
Oy maşallah canım çok güzel ismi miniğin benim oğlanda kardeşinin doğumundan 2 hafta sonra filan sanırım 2 yaşına girecek 😂😂 aralarında sadece haftalar olacak

evingzg

Kayıtlı Üye
rank
Zaten kız olduğunu öğrendim direk Asel'i buldun ve böyle gönlüm ferahladi resmen😂😂sonra çok kısa dedim böyle araştırma yapa yapa Lina buldum son günlerde beğenmedi kaynana kayınpeder onun için öyle gönülleri olsun dedim bide laf söylüyorlar ya ondan 😶

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Zaten kız olduğunu öğrendim direk Asel'i buldun ve böyle gönlüm ferahladi resmen😂😂sonra çok kısa dedim böyle araştırma yapa yapa Lina buldum son günlerde beğenmedi kaynana kayınpeder onun için öyle gönülleri olsun dedim bide laf söylüyorlar ya ondan 😶
Anladım canım ama ikinci isim pek kullanılmıyor ya oğlumun adı arim rohat ama kimsenin rohat dediğini duymadım 🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.