41 doldurdum doğmuyor diye suni sancı vermişlerdi
Y Yenibebe Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 189 15 Temmuz 2023 #11 41 doldurdum doğmuyor diye suni sancı vermişlerdi
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 15 Temmuz 2023 #12 bebeğimlegüzel' Alıntı: 36 haftalık hamileyim merak ediyorum ne zaman gelir acaba kız bebişi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... İlk kızımı 40+5 de ikinci kızımı 41 de doğurdum
bebeğimlegüzel' Alıntı: 36 haftalık hamileyim merak ediyorum ne zaman gelir acaba kız bebişi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... İlk kızımı 40+5 de ikinci kızımı 41 de doğurdum
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,102 15 Temmuz 2023 #13 bebeğimlegüzel' Alıntı: 36 haftalık hamileyim merak ediyorum ne zaman gelir acaba kız bebişi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... 40+2 de doğdu benim kız
bebeğimlegüzel' Alıntı: 36 haftalık hamileyim merak ediyorum ne zaman gelir acaba kız bebişi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... 40+2 de doğdu benim kız
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 16 Temmuz 2023 #14 bebeğimlegüzel' Alıntı: 36 haftalık hamileyim merak ediyorum ne zaman gelir acaba kız bebişi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... Kız bebekler veya erkek bebekler ne zaman doğacağı belli olmaz canım ne zaman vakti gelir ise o zaman doğar
bebeğimlegüzel' Alıntı: 36 haftalık hamileyim merak ediyorum ne zaman gelir acaba kız bebişi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... Kız bebekler veya erkek bebekler ne zaman doğacağı belli olmaz canım ne zaman vakti gelir ise o zaman doğar
B bebeğimlegüzel Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 462 16 Temmuz 2023 #15 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kız bebekler veya erkek bebekler ne zaman doğacağı belli olmaz canım ne zaman vakti gelir ise o zaman doğar Genişletmek için tıkla ... Gece uyanınca özel bölgenin kemiğinde aşırı ağrı hissediyorum canım dogum yakın olabilir mi yoksa normal mi daha şimdilik
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kız bebekler veya erkek bebekler ne zaman doğacağı belli olmaz canım ne zaman vakti gelir ise o zaman doğar Genişletmek için tıkla ... Gece uyanınca özel bölgenin kemiğinde aşırı ağrı hissediyorum canım dogum yakın olabilir mi yoksa normal mi daha şimdilik
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 16 Temmuz 2023 #16 bebeğimlegüzel' Alıntı: Gece uyanınca özel bölgenin kemiğinde aşırı ağrı hissediyorum canım dogum yakın olabilir mi yoksa normal mi daha şimdilik Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu kuzum
bebeğimlegüzel' Alıntı: Gece uyanınca özel bölgenin kemiğinde aşırı ağrı hissediyorum canım dogum yakın olabilir mi yoksa normal mi daha şimdilik Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu kuzum
B bebeğimlegüzel Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 462 16 Temmuz 2023 #17 Gamze Hümeyra' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Zaten yorulduğum bir durum yok ki canım uykudan uyanınca hissediyorum uzanma esnasında
Gamze Hümeyra' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Zaten yorulduğum bir durum yok ki canım uykudan uyanınca hissediyorum uzanma esnasında
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 16 Temmuz 2023 #18 Hmm sık sık ve dayanilmicak gibi olur ise ayrıca ağrıya kanama da eşlik eder ise hiç durma doktoruna git bebeğimlegüzel' Alıntı: Zaten yorulduğum bir durum yok ki canım uykudan uyanınca hissediyorum uzanma esnasında Genişletmek için tıkla ...
Hmm sık sık ve dayanilmicak gibi olur ise ayrıca ağrıya kanama da eşlik eder ise hiç durma doktoruna git bebeğimlegüzel' Alıntı: Zaten yorulduğum bir durum yok ki canım uykudan uyanınca hissediyorum uzanma esnasında Genişletmek için tıkla ...
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 16 Temmuz 2023 #19 Beyza🌸🌸' Alıntı: Benim minnak prenses 35 hafta da doğdu Genişletmek için tıkla ... Canım 35de doğurduğunda çocuk kuveze duşdumu ?
Beyza🌸🌸' Alıntı: Benim minnak prenses 35 hafta da doğdu Genişletmek için tıkla ... Canım 35de doğurduğunda çocuk kuveze duşdumu ?
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 16 Temmuz 2023 #20 Şəfəq' Alıntı: Canım 35de doğurduğunda çocuk kuveze duşdumu ? Genişletmek için tıkla ... Bir hafta kaldı canım
Şəfəq' Alıntı: Canım 35de doğurduğunda çocuk kuveze duşdumu ? Genişletmek için tıkla ... Bir hafta kaldı canım