Sağol canım. Aynen kimyon çayı da iyi gelir İçtim içtim balim 🥰
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 17 Ekim 2022 #21 Zeynep23' Alıntı: Sağol canım. Aynen kimyon çayı da iyi gelir Genişletmek için tıkla ... İçtim içtim balim
Zeynep23' Alıntı: Sağol canım. Aynen kimyon çayı da iyi gelir Genişletmek için tıkla ... İçtim içtim balim
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 17 Ekim 2022 #22 Asena.ase' Alıntı: Doldum içine kimyon sadece öle yedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim Teşekkür ederim balim gel beraber oksun Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canım keşke yakın olsak ozaman ben sana yapardım
Asena.ase' Alıntı: Doldum içine kimyon sadece öle yedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Teşekkür ederim balim Teşekkür ederim balim gel beraber oksun Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canım keşke yakın olsak ozaman ben sana yapardım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 17 Ekim 2022 #23 Baharrr' Alıntı: Çok sağol canım keşke yakın olsak ozaman ben sana yapardım Genişletmek için tıkla ... Canımsın benim
Baharrr' Alıntı: Çok sağol canım keşke yakın olsak ozaman ben sana yapardım Genişletmek için tıkla ... Canımsın benim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 17 Ekim 2022 #24 Asena.ase' Alıntı: Minnoslar ya bir şey sormak istiyorum kısır acaba bebege gaz yaparmi emzirirken Genişletmek için tıkla ... Yedin mi kız nasıl canım çekti bu aeada evet gaz yapar ama içine biraz kimyon katsan fena olmaz kuzum kendini yemekten mahrum bırakma
Asena.ase' Alıntı: Minnoslar ya bir şey sormak istiyorum kısır acaba bebege gaz yaparmi emzirirken Genişletmek için tıkla ... Yedin mi kız nasıl canım çekti bu aeada evet gaz yapar ama içine biraz kimyon katsan fena olmaz kuzum kendini yemekten mahrum bırakma
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 17 Ekim 2022 #25 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yedin mi kız nasıl canım çekti bu aeada evet gaz yapar ama içine biraz kimyon katsan fena olmaz kuzum kendini yemekten mahrum bırakma Genişletmek için tıkla ... Yedim yedim vallha bolca kimyon ektim bide üstüne kimyon çayı tamamdır o iş geL kuzum ben sana yaparım tekrardan
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yedin mi kız nasıl canım çekti bu aeada evet gaz yapar ama içine biraz kimyon katsan fena olmaz kuzum kendini yemekten mahrum bırakma Genişletmek için tıkla ... Yedim yedim vallha bolca kimyon ektim bide üstüne kimyon çayı tamamdır o iş geL kuzum ben sana yaparım tekrardan
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 17 Ekim 2022 #26 Asena.ase' Alıntı: Yedim yedim vallha bolca kimyon ektim bide üstüne kimyon çayı tamamdır o iş geL kuzum ben sana yaparım tekrardan Genişletmek için tıkla ... Hemen geliyorum ama sen atandıktan sonra gelim şimdi hiç Çankırıya gelemem
Asena.ase' Alıntı: Yedim yedim vallha bolca kimyon ektim bide üstüne kimyon çayı tamamdır o iş geL kuzum ben sana yaparım tekrardan Genişletmek için tıkla ... Hemen geliyorum ama sen atandıktan sonra gelim şimdi hiç Çankırıya gelemem
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 17 Ekim 2022 #27 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hemen geliyorum ama sen atandıktan sonra gelim şimdi hiç Çankırıya gelemem Genişletmek için tıkla ... 4 sene var daha
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hemen geliyorum ama sen atandıktan sonra gelim şimdi hiç Çankırıya gelemem Genişletmek için tıkla ... 4 sene var daha
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 17 Ekim 2022 #28 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hemen geliyorum ama sen atandıktan sonra gelim şimdi hiç Çankırıya gelemem Genişletmek için tıkla ... Seni Kırklareline gelince Kastamonu ya kaçıracam
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hemen geliyorum ama sen atandıktan sonra gelim şimdi hiç Çankırıya gelemem Genişletmek için tıkla ... Seni Kırklareline gelince Kastamonu ya kaçıracam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 17 Ekim 2022 #29 Mervercan' Alıntı: Seni Kırklareline gelince Kastamonu ya kaçıracam Genişletmek için tıkla ... Hemen gelirim kii hele sen gel yanima bir ozlem giderelimm az kaldı zaten önümüzdeki yıl bendesij Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Asena.ase' Alıntı: 4 sene var daha Genişletmek için tıkla ... Çok uzun ben kendime yapayım bari bir kısır
Mervercan' Alıntı: Seni Kırklareline gelince Kastamonu ya kaçıracam Genişletmek için tıkla ... Hemen gelirim kii hele sen gel yanima bir ozlem giderelimm az kaldı zaten önümüzdeki yıl bendesij Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Asena.ase' Alıntı: 4 sene var daha Genişletmek için tıkla ... Çok uzun ben kendime yapayım bari bir kısır
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 17 Ekim 2022 #30 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hemen gelirim kii hele sen gel yanima bir ozlem giderelimm az kaldı zaten önümüzdeki yıl bendesij Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Çok uzun ben kendime yapayım bari bir kısır Genişletmek için tıkla ... Kız ne önümüzdeki yılı şurda 5-6 ay kaldı
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hemen gelirim kii hele sen gel yanima bir ozlem giderelimm az kaldı zaten önümüzdeki yıl bendesij Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Ekim 2022 Çok uzun ben kendime yapayım bari bir kısır Genişletmek için tıkla ... Kız ne önümüzdeki yılı şurda 5-6 ay kaldı