Sorum var Kızım banyodan nefret ediyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Kızım banyodan nefret ediyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,723 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım banyodan nefret ediyor
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım 1.5 yaşında normalde banyo yaptırdığım zaman çok sakin kalırdı sevinirdi suyla oynardı falan hiç Bi sıkıntı çıkarmadı bana ama son 3 dır banyo yaptırırken çok zorlanıyorum artık. Babasıyla birlikte yıkadığımız halde baş gelemiyoruz. Çok ağlıyor çığlık atıyor suyun içinden çıkmaya çalışıyor. Bide hamileyim ve günlerimdeyim diye onu yıkadığımız zaman bel ağrısından ölüyorum. Sudan mı korkuyor yada suyumu sevmiyor bilemedim. Sizce neden öyle yapıyor. Ona banyoyu nasıl sevdirebilirim. Yaşayan varmı bu durumu
Çocuklar öyle canım benimkine yiğenimde bi dönem seviyorlar sonra nefret ediyolar aynılar valla

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar kızım 1.5 yaşında normalde banyo yaptırdığım zaman çok sakin kalırdı sevinirdi suyla oynardı falan hiç Bi sıkıntı çıkarmadı bana ama son 3 dır banyo yaptırırken çok zorlanıyorum artık. Babasıyla birlikte yıkadığımız halde baş gelemiyoruz. Çok ağlıyor çığlık atıyor suyun içinden çıkmaya çalışıyor. Bide hamileyim ve günlerimdeyim diye onu yıkadığımız zaman bel ağrısından ölüyorum. Sudan mı korkuyor yada suyumu sevmiyor bilemedim. Sizce neden öyle yapıyor. Ona banyoyu nasıl sevdirebilirim. Yaşayan varmı bu durumu
Kuzum benimki de on aylık şimdiye kadar suyu hiç sevemedi ki ne zmn yıkamaya kalksam ağlamaktan morarıyor bazen yıkamadan çıkarıyorum😂 bende ne yaptıysam sevemedi bir türlü alışamadı yıkanmaya ne yapsam olmuyor nafile 🙎😒

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar