Sorum var Kizim dogdu

• Konbuyu başlatan Muhammedin annesi
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Muhammedin annesi tarafından oluşturulan Kizim dogdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 468 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizim dogdu
Konbuyu başlatan Muhammedin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar oncelikle hepinize tesekkur ederim ne sordumsa hepsine cevab verdiginiz icin.planli sezeryanla 2haziran bekliyorduk kizimizi.ama 31mayista sancim oldugu icin acil ameliyata alindim.cox sukur simdi kizim kollarimda.Rabbim isteyen her kese yasatsin bu duyguyu🥰
Gözun aydın canım analı babalı buyusun 🤲🥰😘inşaallah rabim her isddyene yaşadır🤲
Benimde Allah inşaallah nasib eder kızım olucak 🤲🥰

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar oncelikle hepinize tesekkur ederim ne sordumsa hepsine cevab verdiginiz icin.planli sezeryanla 2haziran bekliyorduk kizimizi.ama 31mayista sancim oldugu icin acil ameliyata alindim.cox sukur simdi kizim kollarimda.Rabbim isteyen her kese yasatsin bu duyguyu🥰
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün çok uzun ömrü güzel günleri olsun İnşallah

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar