İ İkraNur'annesi💕💕 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 265 Konum İstanbul 16 Kasım 2022 #1 Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik
İ İkraNur'annesi💕💕 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 265 Konum İstanbul 16 Kasım 2022 #11 Demetdemet' Alıntı: Ay çok sevindim gözün aydın canım Allahım evladını size bağışlasın ayırmasın bida ayrılık yaşatmasın bitanem Genişletmek için tıkla ... Amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Prensessi op bizim yerimizagecmis olsun canim Genişletmek için tıkla ... Tamam canım sağol Oyla 0 Downvote
Demetdemet' Alıntı: Ay çok sevindim gözün aydın canım Allahım evladını size bağışlasın ayırmasın bida ayrılık yaşatmasın bitanem Genişletmek için tıkla ... Amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Prensessi op bizim yerimizagecmis olsun canim Genişletmek için tıkla ... Tamam canım sağol
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 16 Kasım 2022 #12 ZeynepYalçın' Alıntı: Amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Tamam canım sağol Genişletmek için tıkla ... Cumlemizden Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Tamam canım sağol Genişletmek için tıkla ... Cumlemizden
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 16 Kasım 2022 #13 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım benim Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım benim
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 16 Kasım 2022 #14 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... cok sevindim canim benim goznuz aydin Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... cok sevindim canim benim goznuz aydin
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 16 Kasım 2022 #15 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim canım ya gözün aydın Rabbim bir daha yaşatmasın Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim canım ya gözün aydın Rabbim bir daha yaşatmasın
İ İkraNur'annesi💕💕 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 265 Konum İstanbul 16 Kasım 2022 #16 Zeynep23' Alıntı: Çok sevindim canım ya gözün aydın Rabbim bir daha yaşatmasın Genişletmek için tıkla ... Amin canım sağol Oyla 0 Downvote
Zeynep23' Alıntı: Çok sevindim canım ya gözün aydın Rabbim bir daha yaşatmasın Genişletmek için tıkla ... Amin canım sağol
C Ceroş Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 102 16 Kasım 2022 #17 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Rabbim sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Rabbim sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 16 Kasım 2022 #18 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Desene bayram sizin evde ömrünce bayram güzelliği yaşasın miniğimiz Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Desene bayram sizin evde ömrünce bayram güzelliği yaşasın miniğimiz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,880 Konum Kırklareli 16 Kasım 2022 #19 ZeynepYalçın' Alıntı: Amin amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Amin canım sagol Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razi olsun canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 ZeynepYalçın' Alıntı: Amin amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Amin canım sagol Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razi olsun canım inşallah Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Amin amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Amin canım sagol Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razi olsun canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 ZeynepYalçın' Alıntı: Amin amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Amin canım sagol Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razi olsun canım inşallah
3 paşa 1 prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 522 16 Kasım 2022 #20 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bağışlasın inşallah evladını Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bağışlasın inşallah evladını