Sorum var Kizim hasta oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Kizim hasta oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 531 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizim hasta oldu
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur25

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Bizde ankaraya geldik kızıma zatüre başlangıcı dedi ilaçlarını veriyom düzenli biraz rahatladı gibi. Bide olduğun yerdeki aile hekimleri falan gelmedi mi bize gelsiler burada öncelik depremzedeye
Geçmiş olsun canim biz kendimiz gittik uşutmuş dedi bugun biraz iyi sabaha kadar başinda bekledim ateşi duşmedi 38 37 den ama şuan iyi çok şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

canim ates dusrucu fitil var bebekler icin cok etkli isdersen kulan cok kecmis olsun nerde soguk oldu pirensese
Sağol canim antibiyotik yazdi parol yazdi onlari veriyorum daha bu kadar dayanabildi kuzum hava deyişikligi de etkiledi burasi çok soğuk eksi 17 derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

canim ates dusrucu fitil var bebekler icin cok etkli isdersen kulan cok kecmis olsun nerde soguk oldu pirensese
Sağol canim antibiyotik yazdi parol yazdi onlari veriyorum daha bu kadar dayanabildi kuzum hava deyişikligi de etkiledi burasi çok soğuk eksi 17 derece
Olabilir kuzum kıyamam bugün ateş düşürücü 6 saatte bir ver kuzum geçer inşallah
tamam canim saati tuttum 6 saate bir vereceğim,💓🤲

Tüm sayfalar yüklendi.