Sorum var Kızım için yardım ederseniz sevinirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde dilberatalay tarafından oluşturulan Kızım için yardım ederseniz sevinirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 821 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım için yardım ederseniz sevinirim
Konbuyu başlatan dilberatalay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Abla eşim bel fıtığı bu iki aydir tedavi görüyor hastaneye gidiyor başvuru yapıyorum iptal oluyor kaynanamla beraber yaşıyorum ona yaşlılık maaşı veriyorlar diye benim iptal oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebelac kullanıyorum 800grm olan 350 tl
Daha uygun al canım mesela bim de de var. Bu darlıkta ona da o kadar para verme derim ya geçmiş olsun bel fıtığı da zor ama işte keşke tedaviyi biraz daha erteleseymiş bu darlıkta baya sorun olmuş. Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻

dilberatalay

Kayıtlı Üye
rank
Daha uygun al canım mesela bim de de var. Bu darlıkta ona da o kadar para verme derim ya geçmiş olsun bel fıtığı da zor ama işte keşke tedaviyi biraz daha erteleseymiş bu darlıkta baya sorun olmuş. Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻
Sağol Allah razı olsun yok abla eşim tedavi görüp en kisa zamanda iyilesse eski halimize geri donsek

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Eşim hasta çalışmıyor benim bebeğim 2aylik keçi sütü veriyorum ona içine su katıp ama önermiyorlar mamada çok pahalı alamıyorum mecbur keçi sütü veriyorum bebeğime lütfen yardım edin 😔 bu bir haftadır keçi sütünden dolayı kabız oluyor
Keçi sütü anne sütüne en yakın süt bence vermeye devam et sulandırıp annemde abimleri öyle büyütmüş sütü olmadığı için bel fıtığı zor ama bunun için iş bırakılırmı bilmiyorum abimdede var bunun tek çaresi ameliyat diye biliyorum nasıl bi tedavi görüyor anlamadım yinede Allah yardımcın olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sağol Allah razı olsun yok abla eşim tedavi görüp en kisa zamanda iyilesse eski halimize geri donsek
Cümlemizden razı olsun canım ameliyat filan mı oluyor ben onu anlamadım çünkü normalde ilk fizik tedavi öneriyorlar olmazsa ameliyat ama fizik tedavi de işi bıraköak zorunda değil yani nasıl bir tedavi uygulamıyor ki işi bıraktı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar