Kızım şampuan yedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Kızım şampuan yedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,718 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım şampuan yedi
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar kızım 1 yasinda onu yıkadık eşimle şampuanı kaldırmayı unutmuşuz eşim kapağı açılmaz diye oynamasına izin vermis bı baktım kapagi acmis şampuanı yalıyor hemen ağzını yıkadık kaşık kaşık yoğurt yedirdim takip ediyorim acile goturcem başına böyle olay gelen varsa yazabilir mi bu arada Sebamed Bebek sampuani kullanıyoruz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar kızım 1 yasinda onu yıkadık eşimle şampuanı kaldırmayı unutmuşuz eşim kapağı açılmaz diye oynamasına izin vermis bı baktım kapagi acmis şampuanı yalıyor hemen ağzını yıkadık kaşık kaşık yoğurt yedirdim takip ediyorim acile goturcem başına böyle olay gelen varsa yazabilir mi bu arada Sebamed Bebek sampuani kullanıyoruz
Sorun olacağını sanmıyorum canım siz yinede takip edin yani sohul olarak duş aldırırken de o köpüklü suyu yutuyorlar kayra kaç kez yuttu ama dediğim gibi yinede takip rt kuzum bir terslik sezerrsen götür

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Sorun olacağını sanmıyorum canım siz yinede takip edin yani sohul olarak duş aldırırken de o köpüklü suyu yutuyorlar kayra kaç kez yuttu ama dediğim gibi yinede takip rt kuzum bir terslik sezerrsen götür
İnternette sorun olmaz yazıyor kaşla göz arasında ne ara yaptı aklım almıyor😭😭 sabaha kadar takip etcem inşallah bi sorun olmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Uyurken bile kamera da izliyorum yetmiyor yanına dakka başıbir gidiyorum nasıl böyle hataya düştüm 😭😭
Annelik tamamen 4 4 lük olmak demek değil canım elbette hata yapacağoz böyle böyle ders çıkaracağız sen bu olaydan şuan ders çıkardın mesela artık asla şampuanı yerde açıkta unutmazsın böyle düşün yanlış yapacağız ki doğruları görelim kendini böyle suçlama. Sende yenş annesin sonuç olarak aynı yeni yüyüemeyş öğrenene çocuk gibi düşün kendini düşe kalka büyüyor ve öğrenşyor sende öylesin şuan hatta hepimiz öyleyiz

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Annelik tamamen 4 4 lük olmak demek değil canım elbette hata yapacağoz böyle böyle ders çıkaracağız sen bu olaydan şuan ders çıkardın mesela artık asla şampuanı yerde açıkta unutmazsın böyle düşün yanlış yapacağız ki doğruları görelim kendini böyle suçlama. Sende yenş annesin sonuç olarak aynı yeni yüyüemeyş öğrenene çocuk gibi düşün kendini düşe kalka büyüyor ve öğrenşyor sende öylesin şuan hatta hepimiz öyleyiz
Canım benm teşekkür ederim🥰❤️ ne güzel yazmışsın ağlıyordum valla haklısın kendime aşırı yükleniyorum Allah beterinden korusun bundan sonra dahada dikkatli olurum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Cimcimeye bak sen birsey olmaz kuzum benim oğlum da aynisini yapmıştı doktora götürdük doktor birsey olmaz dedi ufacik bebegin midesini yikayacak halimiz yok dedi zehirlenmez korkma dedi yoğurt süt bunlardan ver dedi ates ishal kusma olursa eger dedi hemen getirin demişti şükür birsey olmadi kuzun sen genede takipte kal

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Cimcimeye bak sen birsey olmaz kuzum benim oğlum da aynisini yapmıştı doktora götürdük doktor birsey olmaz dedi ufacik bebegin midesini yikayacak halimiz yok dedi zehirlenmez korkma dedi yoğurt süt bunlardan ver dedi ates ishal kusma olursa eger dedi hemen getirin demişti şükür birsey olmadi kuzun sen genede takipte kal
Bende takip etcem canim yoğurt yedirdim emzirdim biraz inşallah bişey olmaz

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Miktarına bağlı ne kadar yuttu acaba şuan nasıl bebiş

Tüm sayfalar yüklendi.