Kızım şampuan yedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Kızım şampuan yedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,719 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım şampuan yedi
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Arkadaşlar kızım 1 yasinda onu yıkadık eşimle şampuanı kaldırmayı unutmuşuz eşim kapağı açılmaz diye oynamasına izin vermis bı baktım kapagi acmis şampuanı yalıyor hemen ağzını yıkadık kaşık kaşık yoğurt yedirdim takip ediyorim acile goturcem başına böyle olay gelen varsa yazabilir mi bu arada Sebamed Bebek sampuani kullanıyoruz
Geçmiş olsun canım , bişey olmaz emin ol , çünkü benim oğlum da yedi hatta birden fazla ne zmn banyonun kapısını açık bıraksam yada banyodan çıkarken eline alıp getirse ağzını açar yerdi biraz bende hemen ağzını yıkar bolca yoğurt yada süt verirdim çok şükür bişey yok olacağını da sanmıyorum

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım , bişey olmaz emin ol , çünkü benim oğlum da yedi hatta birden fazla ne zmn banyonun kapısını açık bıraksam yada banyodan çıkarken eline alıp getirse ağzını açar yerdi biraz bende hemen ağzını yıkar bolca yoğurt yada süt verirdim çok şükür bişey yok olacağını da sanmıyorum
Teşekkür ederim canım benim bende öyle yaptım eşim ağzını yıkadı o sırada korkudan titriyordum😂😂 hemen yoğurt yedirdim sonrada emzirdim çok şükür bişey olmadı🤲🥰

Tüm sayfalar yüklendi.