Kızım şampuan yedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Kızım şampuan yedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,719 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım şampuan yedi
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım benm teşekkür ederim🥰❤️ ne güzel yazmışsın ağlıyordum valla haklısın kendime aşırı yükleniyorum Allah beterinden korusun bundan sonra dahada dikkatli olurum
Rica ederim kuzum benim kendine her seferinde bu kadar çok yüklenip yıpratırsan emin ol paikolojn bozulur seninde . Amin canım amin

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Canim çokmuş içti acaba kafaya dikdimi yoksa sadece yaladimi sadece yaladiysa azcık kenarından birşey olmaz diye düşünüyorum ama kafaya dikdiyse ozama bilemiyorum ben kızında öyle bi sefer bulaşık detarcani dan içmiş ictigigle hemen tadını beyenmimis kizim yere atmış tabi benim oğlanlar birbirleriyle azarlarken bulaşık detarcanini yere firlatmislar allahtan birşey olmadi benim kıza umarim seninde iyidir bukadarda kendine yüklenme kendine bazen böyle şeyler olacak biliyor bazen bi dalginlikla bile insanin başına neler gelemiyorki kendini hiç üzme allahi izniyle birşey olmaz ama dengine takip et geçmiş olsun

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Annelik tamamen 4 4 lük olmak demek değil canım elbette hata yapacağoz böyle böyle ders çıkaracağız sen bu olaydan şuan ders çıkardın mesela artık asla şampuanı yerde açıkta unutmazsın böyle düşün yanlış yapacağız ki doğruları görelim kendini böyle suçlama. Sende yenş annesin sonuç olarak aynı yeni yüyüemeyş öğrenene çocuk gibi düşün kendini düşe kalka büyüyor ve öğrenşyor sende öylesin şuan hatta hepimiz öyleyiz
Ne güzel söyledin ayşenur yüreğine sağlık ❤️😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaşlar kızım 1 yasinda onu yıkadık eşimle şampuanı kaldırmayı unutmuşuz eşim kapağı açılmaz diye oynamasına izin vermis bı baktım kapagi acmis şampuanı yalıyor hemen ağzını yıkadık kaşık kaşık yoğurt yedirdim takip ediyorim acile goturcem başına böyle olay gelen varsa yazabilir mi bu arada Sebamed Bebek sampuani kullanıyoruz
Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum canım

Arkadaşlar kızım 1 yasinda onu yıkadık eşimle şampuanı kaldırmayı unutmuşuz eşim kapağı açılmaz diye oynamasına izin vermis bı baktım kapagi acmis şampuanı yalıyor hemen ağzını yıkadık kaşık kaşık yoğurt yedirdim takip ediyorim acile goturcem başına böyle olay gelen varsa yazabilir mi bu arada Sebamed Bebek sampuani kullanıyoruz

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Canim çokmuş içti acaba kafaya dikdimi yoksa sadece yaladimi sadece yaladiysa azcık kenarından birşey olmaz diye düşünüyorum ama kafaya dikdiyse ozama bilemiyorum ben kızında öyle bi sefer bulaşık detarcani dan içmiş ictigigle hemen tadını beyenmimis kizim yere atmış tabi benim oğlanlar birbirleriyle azarlarken bulaşık detarcanini yere firlatmislar allahtan birşey olmadi benim kıza umarim seninde iyidir bukadarda kendine yüklenme kendine bazen böyle şeyler olacak biliyor bazen bi dalginlikla bile insanin başına neler gelemiyorki kendini hiç üzme allahi izniyle birşey olmaz ama dengine takip et geçmiş olsun
Oynarken kapağını açmış bı baktım yalıyor çok yemedi Allah'tan hemen farkettim ağzını iyice yıkadık kaşık kaşık yoğurt verdim şükür geceden bu yana takipteyim iyi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne güzel söyledin ayşenur yüreğine sağlık ❤️😘

Teşekkür ederim canım benim ❤️

Yahyanın annesi 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ah bu çocuklar geçmiş olsun canim durumu nasil

Tüm sayfalar yüklendi.