Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım parası ile aliyodum bu zmna kdr sonra param kalmadı yetismedi yazdım ne var bunda Hazal çok iyi bir insan vicdanlı sizin gibi deil saolsun bana yardımcı ol gerçek ten ihtiyacım vardı Ayşenur neden anlamiyosun istiyebilirim yardım ama sen vucdansizsin birde hamilesin yazıklar olsun sana sende daha perisan ol onlarda yapiyo ama hyt pahalı yetmiyo sana açıklamak zorunda değilim inanma kizm inanma muhattabim deilsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne alaka
Ben yalan solemedim o mervede akıl vermesin hesabimi kisitlamis herhalde ben mama aldim ister inan ister inanma umrumda deil tmm mi hadsizlik yapma
Bak bende yokluk içinde büyüdüm hemde o kadar kalabalık bir ortam da ama insan en yakınından yardım ister gelir de saçma salak tanımadığı kimseden yardım istemeye yüzü olmaz? Eee yetişmedi diyorsun neden ayağını yorgaanına göre uzatmıyorsun bu devlet her ay belirli maaş veriyor cidden insanları mal yerine koymayı bırak . Yemiyoruz çünkü
Ne kadar ilginç demi ilk yardımı benden istemiştin ama bana saçma gelmişti o kadar ay girme uygulamaya sonra gelip yardım iste eee bu aya kadar nasıl mama aldın o çocuğa ? Bunu da açıklasana kusura bakma ama sen yine dua et Hazal insafşı çıktı bizim gibi sorgulamadı? Ama ben sorgularım ki seninde bugun gerçek yüzün ortaya çıktı . Sözde bana yazdın ya bebeğim hiç bir şey yemiyoe mama olmazsa aç kalacak diye neden yardım isterken bebeği emzirdiğini sakladın desee? Neden bebek sadece mama ile besleniyor gibi lanse ettin onu da de ? Yada maddi durumun bu kadar kötü iken neden bebeğine gidip 500 liralık mama aldın kusura bakma yardım istenir istenir ama belirli bir limit sunulmaz insanlara. Çok gördük senin gibileri bu uygulamada . Neden sana evini açan insanlar sana mama yardımında bulunmuyor bu devlet babasız olan her anneye bebeğe yardım ediyor da bşr sana mı edemedi hı? Bunu da sor o güzel vicdanına o hazalın bebeğinin rızkını aldın resmen nasıl ödeyeceksin ahirette bunu onu da sor ?
Çok alaka kimseye hakaret, beddua edemezsin şu sokak ağzını bi bırakta edepli ol. Burdaki insanlar seni insan yerine koyup her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar sende kendini bir halt sanma bugün forumda son günün olmasın istersen
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr
Bak bende yokluk içinde büyüdüm hemde o kadar kalabalık bir ortam da ama insan en yakınından yardım ister gelir de saçma salak tanımadığı kimseden yardım istemeye yüzü olmaz? Eee yetişmedi diyorsun neden ayağını yorgaanına göre uzatmıyorsun bu devlet her ay belirli maaş veriyor cidden insanları mal yerine koymayı bırak . Yemiyoruz çünkü
Yardım yapmak isteyenler gerçek yüzünü görsün silmeyeceğim bu postu
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr