Sorum var Kizim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Kizim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,585 kez görüntülenmiş, 124 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizim
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yardım parası ile aliyodum bu zmna kdr sonra param kalmadı yetismedi yazdım ne var bunda Hazal çok iyi bir insan vicdanlı sizin gibi deil saolsun bana yardımcı ol gerçek ten ihtiyacım vardı Ayşenur neden anlamiyosun istiyebilirim yardım ama sen vucdansizsin birde hamilesin yazıklar olsun sana sende daha perisan ol onlarda yapiyo ama hyt pahalı yetmiyo sana açıklamak zorunda değilim inanma kizm inanma muhattabim deilsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne alaka

Ben yalan solemedim o mervede akıl vermesin hesabimi kisitlamis herhalde ben mama aldim ister inan ister inanma umrumda deil tmm mi hadsizlik yapma
Bak bende yokluk içinde büyüdüm hemde o kadar kalabalık bir ortam da ama insan en yakınından yardım ister gelir de saçma salak tanımadığı kimseden yardım istemeye yüzü olmaz? Eee yetişmedi diyorsun neden ayağını yorgaanına göre uzatmıyorsun bu devlet her ay belirli maaş veriyor cidden insanları mal yerine koymayı bırak . Yemiyoruz çünkü

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar ilginç demi ilk yardımı benden istemiştin ama bana saçma gelmişti o kadar ay girme uygulamaya sonra gelip yardım iste eee bu aya kadar nasıl mama aldın o çocuğa ? Bunu da açıklasana kusura bakma ama sen yine dua et Hazal insafşı çıktı bizim gibi sorgulamadı? Ama ben sorgularım ki seninde bugun gerçek yüzün ortaya çıktı . Sözde bana yazdın ya bebeğim hiç bir şey yemiyoe mama olmazsa aç kalacak diye neden yardım isterken bebeği emzirdiğini sakladın desee? Neden bebek sadece mama ile besleniyor gibi lanse ettin onu da de ? Yada maddi durumun bu kadar kötü iken neden bebeğine gidip 500 liralık mama aldın kusura bakma yardım istenir istenir ama belirli bir limit sunulmaz insanlara. Çok gördük senin gibileri bu uygulamada . Neden sana evini açan insanlar sana mama yardımında bulunmuyor bu devlet babasız olan her anneye bebeğe yardım ediyor da bşr sana mı edemedi hı? Bunu da sor o güzel vicdanına o hazalın bebeğinin rızkını aldın resmen nasıl ödeyeceksin ahirette bunu onu da sor ?
Bu postu kapatın bence hiç muhatap olmaya değmez cnm cirkinlesiyo bak sana

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Çok alaka kimseye hakaret, beddua edemezsin şu sokak ağzını bi bırakta edepli ol. Burdaki insanlar seni insan yerine koyup her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar sende kendini bir halt sanma bugün forumda son günün olmasın istersen
Merve elinden geleni ardina koyma hadi yap yiyorsa senden korkan senin gibi olsun babanin malimi bura salak

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Bak bende yokluk içinde büyüdüm hemde o kadar kalabalık bir ortam da ama insan en yakınından yardım ister gelir de saçma salak tanımadığı kimseden yardım istemeye yüzü olmaz? Eee yetişmedi diyorsun neden ayağını yorgaanına göre uzatmıyorsun bu devlet her ay belirli maaş veriyor cidden insanları mal yerine koymayı bırak . Yemiyoruz çünkü
Ben mal yerine katmiyom aayagimi yorganima göreve uzatsam yetmiyo napim ya bana akıl hocalığı yapma mal ister ye ister yeme ben ne ise onu diyom

Peki benden demesi :)
Yap lan

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İşte bu yüzden böyle insanlara inanmıyorum cnm ben o yardım postuna da çok yazdım hatta çok doğru

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben mal yerine katmiyom aayagimi yorganima göreve uzatsam yetmiyo napim ya bana akıl hocalığı yapma mal ister ye ister yeme ben ne ise onu diyom

Yap lan
Yaptım oldu 😂😂

Yardım yapmak isteyenler gerçek yüzünü görsün silmeyeceğim bu postu

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.