Balım bir daha test 5apçok sağol kuzum teşekkürler
canım birde bişey diyecem testi yaptıktan 30 dk sonra o ikinci silik çizgi yok oldu acaba yanlis mi sonuçEkli dosyayı görüntüle 2100
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bence
Balım bir daha test 5apçok sağol kuzum teşekkürler
canım birde bişey diyecem testi yaptıktan 30 dk sonra o ikinci silik çizgi yok oldu acaba yanlis mi sonuçEkli dosyayı görüntüle 2100
Aynen kuzum emin ol en azından
Ayy canım hamilesin öyle mi yarın kan ver bence idrar da pozitifse kanda da pozitif çıkar ama kafan netleşir en azından. Hakkında hayırlısı olsun canım yakızlar kaç gündür midem bulanıyor çok az önce başım dönüp gözlerim karardi hemen gidip idrar testi aldım pozitif çıktı
Canıımmmm ciddi misinkızlar kaç gündür midem bulanıyor çok az önce başım dönüp gözlerim karardi hemen gidip idrar testi aldım pozitif çıktı
he valaaCanıımmmm ciddi misin
aminn bakalım kanda tam belli olurAyy canım hamilesin öyle mi yarın kan ver bence idrar da pozitifse kanda da pozitif çıkar ama kafan netleşir en azından. Hakkında hayırlısı olsun canım ya
he vala içim rahatlarAynen kuzum emin ol en azından
Allah kolaylık versin kaçıncı çocuk bu canm benim
Senin küçüğü kaç aylıktı ki?he valaa
aminn bakalım kanda tam belli olur
he vala içim rahatlar
Gozun aydın canm Allah saglikla kucagina aldrsın diger bebegine arkadas geliyor harikaakızlar kaç gündür midem bulanıyor çok az önce başım dönüp gözlerim karardi hemen gidip idrar testi aldım pozitif çıktı
Sen ciddi olamazsın kuzum deme ya daha bebeğin çok küçük
Kız kuzum yoksa sen bilerek mi korunmadıniştahlı gordum seni vala 5 e kadar gidersin sentuhh ya hamileyken emzirmeyi de keseceksiny
yaa zaten kızımı herkes erkek bebeklere benzetti diyorlardı bundan sonra hamile kalirsan erkek olacak dediler dediler bak hamile kaldim hayırlısı yinede ne gelirse Allah'tan başımın üstünde yeri var
yani ilk başlarda zorlanıncagimi biliyorum ama büyüdükleri zaman iyikide doğurmusum diyeceğimi biliyorum takdiri ilahi
A aaaaaa hayırlı olsun yeni doğum yapmıştın diye hatırlıyorumkızlar kaç gündür midem bulanıyor çok az önce başım dönüp gözlerim karardi hemen gidip idrar testi aldım pozitif çıktı