Daha regl olmadın mı kuzum ben 3 kere oldumdoğum yaptım ve daha hiç regl olmadım ama 40 kima kadar kanama vardı
Daha regl olmadın mı kuzum ben 3 kere oldumdoğum yaptım ve daha hiç regl olmadım ama 40 kima kadar kanama vardı
yok canım ya hiç olmadım bebeğim 3 aylık olduDaha regl olmadın mı kuzum ben 3 kere oldum
canım ekmeği varmış demekki yapacak birşey yok artıkKorunsaydin keşke kuzum bebeğin daha çok küçük ..ama kısmeti varmış demek ki sağlıkla doğsun bebeğin
Yaa kuzum nasip yakızlar kaç gündür midem bulanıyor çok az önce başım dönüp gözlerim karardi hemen gidip idrar testi aldım pozitif çıktı
canım şimdi sağlık ocağından geliyorum kan verdim pazartesi günü çıkacak sonuç öğleden sonra birde inmisken eczaneden nir tane daha idrar testi aldım sabah erken ilk onu yapıcam tam belli olur ama sağlık ocağındaki hemşire ile konuştum dediki 100 de 90 hamilesinYaa kuzum nasip ya
Nasip kuzum bu işler insan bilemiyor bende kızım doğduktan sonra dedim 5 sene falan artık düşünmüyorum diye 5 ay sonra 1 aylık gebe olduğumu öğrendimcanım şimdi sağlık ocağından geliyorum kan verdim pazartesi günü çıkacak sonuç öğleden sonra birde inmisken eczaneden nir tane daha idrar testi aldım sabah erken ilk onu yapıcam tam belli olur ama sağlık ocağındaki hemşire ile konuştum dediki 100 de 90 hamilesin
yaa aynen bende 5 yıl yapmam dedim ama sonuç büyük konusmayacakmisimNasip kuzum bu işler insan bilemiyor bende kızım doğduktan sonra dedim 5 sene falan artık düşünmüyorum diye 5 ay sonra 1 aylık gebe olduğumu öğrendim
Aynen öyle kuzumyaa aynen bende 5 yıl yapmam dedim ama sonuç büyük konusmayacakmisim
Nasip kuzum demeknki dediğim gibi minipin bu dünyada yiyecek ekmeğı varmış hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelsin inşallahcanım şimdi sağlık ocağından geliyorum kan verdim pazartesi günü çıkacak sonuç öğleden sonra birde inmisken eczaneden nir tane daha idrar testi aldım sabah erken ilk onu yapıcam tam belli olur ama sağlık ocağındaki hemşire ile konuştum dediki 100 de 90 hamilesin
aynen öyle canım aminnn veririm tabiki haberNasip kuzum demeknki dediğim gibi minipin bu dünyada yiyecek ekmeğı varmış hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kan sonucu çıkınca haber ett