he valla ama çok kötüyüm iki kizimdada böyle değildim cok midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorumHayırlısı olsun kuzum tekrardan sağ salim minik ayy
he valla ama çok kötüyüm iki kizimdada böyle değildim cok midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorumHayırlısı olsun kuzum tekrardan sağ salim minik ayy
aynen öyle canım bi uyuduklari zaman bende uyurumAyy o yönden kötü işte balım 2 çocuk biri çok küçük şstesen de dinlenemezsşn
Eşin yardım eder demiaynen öyle canım bi uyuduklari zaman bende uyurum
Maşallah canım ikide oğlun olsa iki oğlan iki kız ne güzel ilerde birbirlerine kardeş oluyolar sahip cikiyolarevet canım yine aynı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ya zaten biliyorudm hamile olduğumu belli oluyor çünkü
aynen valla inşallah hayırlısı neyse o olsun benim hakkımdaMaşallah canım ikide oğlun olsa iki oğlan iki kız ne güzel ilerde birbirlerine kardeş oluyolar sahip cikiyolar
Yasin gençken iyidir çocuk ben 37 ikinci çocuğumu Allah nasip ederse bir ay sonra elime alicam ama yaş geçti üçüncü olurmu olmazmi 40 buluruz o yüzden genckken daha güzel çocuk olayıaynen valla inşallah hayırlısı neyse o olsun benim hakkımda
yardımcı oluyor canım çok şükür yemekleri doğum yaptıktan sonra çoğunlukla o yaptıEşin yardım eder demi
aynen aslında haklısın bu konuda gerçekten ablam da dedi hepsini bi kerede büyüt yasin genç ilerde kimse bilmez 3 çocuk annesi olduğunu düşünsene ben 23 yaşındayım suan 30 yaşında kızlarım biri 9 biri 7 biri 6 yaşında olacak 30 yaşında bir görümcem var o daha bekâr yanıYasin gençken iyidir çocuk ben 37 ikinci çocuğumu Allah nasip ederse bir ay sonra elime alicam ama yaş geçti üçüncü olurmu olmazmi 40 buluruz o yüzden genckken daha güzel çocuk olayı
Allah razı olsun kuzum esinden en azından yardımcı oluyorsa sıkıntı çok çekmezsin.yardımcı oluyor canım çok şükür yemekleri doğum yaptıktan sonra çoğunlukla o yaptı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
aynen aslında haklısın bu konuda gerçekten ablam da dedi hepsini bi kerede büyüt yasin genç ilerde kimse bilmez 3 çocuk annesi olduğunu düşünsene ben 23 yaşındayım suan 30 yaşında kızlarım biri 9 biri 7 biri 6 yaşında olacak 30 yaşında bir görümcem var o daha bekâr yanı
evet canım birde kayınvalidem gökçe'ye çok düşkün dedi sen doğum yaparsan gökçeyi yanımıza alicazAllah razı olsun kuzum esinden en azından yardımcı oluyorsa sıkıntı çok çekmezsin.