Sen ne düşünüyorsun bu konuda kuzum tamamen mi onunla kalacak yoksa belirli bir süre mievet canım birde kayınvalidem gökçe'ye çok düşkün dedi sen doğum yaparsan gökçeyi yanımıza alicaz
Sen ne düşünüyorsun bu konuda kuzum tamamen mi onunla kalacak yoksa belirli bir süre mievet canım birde kayınvalidem gökçe'ye çok düşkün dedi sen doğum yaparsan gökçeyi yanımıza alicaz
Orası öyle kuzum da bir de onu babaannesşne bırakınca gökçe nın psikolojiaini düşünmek gerek bebekler yani çocuklar bizden daha değişik düşünüyor( onu istemediğinizi yada bir bana mı bakamadılad gibi şeyler düşünebilir ileride) sadace fikir olsun diye dedim tabi annesi olarak sen daha iyi bilirsin balımaslında ben hiç istemiyorum kalmasını kalirsada geçici olarak bebek biraz buyuyene kadar ama ben istemiyorum kimsenin minnetini sonradan ben ikinciye nasil bakıyorsam 3.yede bakarım Allah yardımcı oluyor
benimde iki kızım arasında 19 gün var niri 23 Mart biri 4 martBi bildiği var rabbimin.benim kızlarında doğum günlerinin arasında 13 gün fark kızım 3aylıkkan hamile kaldım.böylesi daha iyi ama hep bir aradalar
aynen öyle bende aynısını düşünüyorum birde Gökçe biraz diğer çocuklara göre daha hassas yemeği içmesi olsun biz onun üstüne daha çok titriyoruz kıyamıyoruz benim aklim heo onda kalır sürekli yapamam ben istesemde eşim asla izin vermez o benden 10 kat daha düşkün kizimda babasina yani düşün Ramazan ayinda ben iftardan sonra uyumak istiyordum esimde iftardan sonra çıkarıyodu dışarı gökçeyi gorumcemlere bırakıyordu 2 saat filan ben uyuyamiyordum gözüm gökçeyi arıyordu boğazım doluyordu eşime mesaj atiyordm gökçeyi getir hemen diye sanki gidince hic gelmiyecek gibi hissediyordum hiç ayrı kalmadigimiz için bana tuhaf geliyordu görümceme durmadan mesajlar atıyordum gokce napıyo yemek yedimi ne yedi diye o iki saat bitmiyorduOrası öyle kuzum da bir de onu babaannesşne bırakınca gökçe nın psikolojiaini düşünmek gerek bebekler yani çocuklar bizden daha değişik düşünüyor( onu istemediğinizi yada bir bana mı bakamadılad gibi şeyler düşünebilir ileride) sadace fikir olsun diye dedim tabi annesi olarak sen daha iyi bilirsin balım
hayır 2 aylıkkenBebeğin bi aylıkken mi hamile kaldın. Hayırlısı olsun olmuş artık.
benimde iki kızım arasında 19 gün var niri 23 Mart biri 4 mart
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
aynen öyle bende aynısını düşünüyorum birde Gökçe biraz diğer çocuklara göre daha hassas yemeği içmesi olsun biz onun üstüne daha çok titriyoruz kıyamıyoruz benim aklim heo onda kalır sürekli yapamam ben istesemde eşim asla izin vermez o benden 10 kat daha düşkün kizimda babasina yani düşün Ramazan ayinda ben iftardan sonra uyumak istiyordum esimde iftardan sonra çıkarıyodu dışarı gökçeyi gorumcemlere bırakıyordu 2 saat filan ben uyuyamiyordum gözüm gökçeyi arıyordu boğazım doluyordu eşime mesaj atiyordm gökçeyi getir hemen diye sanki gidince hic gelmiyecek gibi hissediyordum hiç ayrı kalmadigimiz için bana tuhaf geliyordu görümceme durmadan mesajlar atıyordum gokce napıyo yemek yedimi ne yedi diye o iki saat bitmiyordu
hayır 2 aylıkken 1 aylık olamaz zaten 40 i cikmadan helal olmuyorsun birde 40 gun kanamam da vardi 40 gune kadar
Yaa anne olmak böyle bir şey işte Rabbim hiç ayırmasın sizleribenimde iki kızım arasında 19 gün var niri 23 Mart biri 4 mart
aynen öyle bende aynısını düşünüyorum birde Gökçe biraz diğer çocuklara göre daha hassas yemeği içmesi olsun biz onun üstüne daha çok titriyoruz kıyamıyoruz benim aklim heo onda kalır sürekli yapamam ben istesemde eşim asla izin vermez o benden 10 kat daha düşkün kizimda babasina yani düşün Ramazan ayinda ben iftardan sonra uyumak istiyordum esimde iftardan sonra çıkarıyodu dışarı gökçeyi gorumcemlere bırakıyordu 2 saat filan ben uyuyamiyordum gözüm gökçeyi arıyordu boğazım doluyordu eşime mesaj atiyordm gökçeyi getir hemen diye sanki gidince hic gelmiyecek gibi hissediyordum hiç ayrı kalmadigimiz için bana tuhaf geliyordu görümceme durmadan mesajlar atıyordum gokce napıyo yemek yedimi ne yedi diye o iki saat bitmiyordu
hayır 2 aylıkken
korunmadim cnmYa korunmadin mi canım ?
aminn inşallah senide evladina bağışlasın derdini göstermesin inşallah ömrü boyunca kayra bey nasıl nasıl gidiyor annelik senin gaz sorunu varmı bebeğinYaa anne olmak böyle bir şey işte Rabbim hiç ayırmasın sizleri
Kız sen daha yeni doğum yapadın mı?kızlar kaç gündür midem bulanıyor çok az önce başım dönüp gözlerim karardi hemen gidip idrar testi aldım pozitif çıktı
Ayy çok Güzel gidiyor yok şükür gaz sorunu bende olmasın diye her şeyi yapıyorum kayısı suyu fılsn gaz yapabilecek yemeklerden uzak duruyorum tek sıkıntı çok ağlıyorkorunmadim cnm
aminn inşallah senide evladina bağışlasın derdini göstermesin inşallah ömrü boyunca kayra bey nasıl nasıl gidiyor annelik senin gaz sorunu varmı bebeğin
Korunsaydin keşke kuzum bebeğin daha çok küçük ..ama kısmeti varmış demek ki sağlıkla doğsun bebeğinkorunmadim cnm
aminn inşallah senide evladina bağışlasın derdini göstermesin inşallah ömrü boyunca kayra bey nasıl nasıl gidiyor annelik senin gaz sorunu varmı bebeğin