Anladım kuzum test al hayırlısı ile çıkar zatendoğum yaptım ve daha hiç regl olmadım ama 40 kima kadar kanama vardı
Anladım kuzum test al hayırlısı ile çıkar zatendoğum yaptım ve daha hiç regl olmadım ama 40 kima kadar kanama vardı
Kolay gelsin kuzumaynen şuan temizlik yapıyorum bitsin inip alic
teşekkürler canımKolay gelsin kuzum
Kuzum neden olcak bebek yerleşiyor bence sen hamilesin bak Kübra demisti dersin çünkü ilk test ne ise odur sonuç sonradan negatif cikcani sanmıyorumevet canım kimsem Yok maalesef tekim cocuklar uyusun iki dakika evimin altında eczane var alırım inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
canım hani dedimya o silik çizgi kayboldu sonra bi 1 saat sonra tekrar çıktı çizgi sabah uyandım baktım bugün yine çizgi ikiside belli oluyor anlamadım gitti yaa birde kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor neden acaba
biliyorum canım hamileyim sabahtan beri ayakta zor duruyorum basım coo fena dönüyor kollarım kalkmıyor midem bulanıyor âdet olacakmış gibi his geliyor kasıklarım ağrıyor bunların hepsi belirtisidir testi yaptım iki çizgi çıktı artik 1 hafta sonra kan veririm o zaman da hastaneye giderim kaç haftalık olduğunu öğrenmek için bide hemşireyim.dedin ya birşey sorabilir miyim ben hiç âdet olmadım kikimdan sonra kaç haftalık olduğunu nasıl hesapliyacaklar bi fikrini varmıKuzum neden olcak bebek yerleşiyor bence sen hamilesin bak Kübra demisti dersin çünkü ilk test ne ise odur sonuç sonradan negatif cikcani sanmıyorum
Oy yeniden yaptığın teste mi pozitif çıktı balımbiliyorum canım hamileyim sabahtan beri ayakta zor duruyorum basım coo fena dönüyor kollarım kalkmıyor midem bulanıyor âdet olacakmış gibi his geliyor kasıklarım ağrıyor bunların hepsi belirtisidir testi yaptım iki çizgi çıktı artik 1 hafta sonra kan veririm o zaman da hastaneye giderim kaç haftalık olduğunu öğrenmek için bide hemşireyim.dedin ya birşey sorabilir miyim ben hiç âdet olmadım kikimdan sonra kaç haftalık olduğunu nasıl hesapliyacaklar bi fikrini varmı
evet canım yine aynıOy yeniden yaptığın teste mi pozitif çıktı balım
ya zaten biliyorudm hamile olduğumu belli oluyor çünküevet canım yine aynı
Bebeğin bi aylıkken mi hamile kaldın. Hayırlısı olsun olmuş artık.Bebeği iki aylıktı galiba bir aylık hamileyse bebegi ile arasında 10 ay olur bir yaş bile yok
Hayırlısı olsun kuzum tekrardan sağ salim minik ayyevet canım yine aynı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ya zaten biliyorudm hamile olduğumu belli oluyor çünkü