Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 1 cm açıklık varken ne zaman doğum yaptiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum için gittiğimde ebe ölçtü 2 3 cm ölçtü vardiya değişti diğer ebe de 1 2 ölçtü hepsinin ölçüsü farklı yani ama her doğum farklı oluyor Nişan diye birşey var duydun mu hiç ondan sonra sancılar başlamıştı bende 2 3 cm iken 5 saat sonra doğurdum yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum için gittiğimde ebe ölçtü 2 3 cm ölçtü vardiya değişti diğer ebe de 1 2 ölçtü hepsinin ölçüsü farklı yani ama her doğum farklı oluyor Nişan diye birşey var duydun mu hiç ondan sonra sancılar başlamıştı bende 2 3 cm iken 5 saat sonra doğurdum yani
İki gündür hafif sancılar var 3.5 cm açıklık var denildi hastaneye yatırdılar ben imza atıp çıktım ve bugün sancı kesildi çatı muayenesinden sonra bir iki damla koyu renk kanama oldu ama hala bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İki gündür hafif sancılar var 3.5 cm açıklık var denildi hastaneye yatırdılar ben imza atıp çıktım ve bugün sancı kesildi çatı muayenesinden sonra bir iki damla koyu renk kanama oldu ama hala bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Benim esim askeerdeydi normal rutin is qorurdum eşim daqıtima qeldi 10 qünlüqne 10 qün boyunca haret yürüyüş suquat yaptım qideceqi qün kontrolum wardi tam 40 haftaliktm 4 cm acilmam olmstu doquma almslardi. Eşim 10qunde babalik izni alıp kalmıştı . Yani bol bol hareket halinde olursaniz baslatrsinz sannimca doqumu