Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba canım olabilir şuan küçük ya bnde bu gebeliğim de 13 de erkek dedi bak pipisi hatta dedi 16 da gittim ay annesi kızın olacak dedi pipisi var demiştim yok o kordonuymuş dedi
13 haftalık gebelikte ancak tahmin yapılabilir canım misal benim ilk gebelikte 13. Haftada kıza benziyor demişti doktorum 17. Haftada kesinleşti kız olduğu ikinci gebeliğimde ise 13. Haftada kıza benziyor demişti 19. Haftada erkek kesinleşti
Bilemeyiz canım ama olabilir de bana da 13 de kıza benziyor dedi doktorum 16 da yine kıza benziyor dedi 24 de tekrar kıza benziyor dediler Şuan 27. Haftada yani önümüzdeki hafta kontrol var detaylı net olarak cinsiyetini öğreniriz diye umut ediyorum. Rabbim gönlünden geçeni sağ Salim bir şekilde nasip etsin inşallah maşallah kız çocuğu berekettir
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr