Cnm sen hamilesin teste göre gittin mi doktora bo git her er
C Canan yıldıran Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 64 18 Haziran 2021 #21 Aysegulay' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 807 Genişletmek için tıkla ... Cnm sen hamilesin teste göre gittin mi doktora bo git her er
Aysegulay' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 807 Genişletmek için tıkla ... Cnm sen hamilesin teste göre gittin mi doktora bo git her er
A Aysegulay Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 44 18 Haziran 2021 #22 Canan yıldıran' Alıntı: Cnm sen hamilesin teste göre gittin mi doktora bo git her er Genişletmek için tıkla ... Gittim canım sonucu bekliyorum bugün belli olucak
Canan yıldıran' Alıntı: Cnm sen hamilesin teste göre gittin mi doktora bo git her er Genişletmek için tıkla ... Gittim canım sonucu bekliyorum bugün belli olucak
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 707 18 Haziran 2021 #23 Tebrik ederim canım sağlıkla, güzelliklerle kucağına almayı da nasıl etsin Allah bakalım ne kadarlikmis minik bebisin güzel haberler inşallah
Tebrik ederim canım sağlıkla, güzelliklerle kucağına almayı da nasıl etsin Allah bakalım ne kadarlikmis minik bebisin güzel haberler inşallah