Sorum var Kızlar 21 haftalık hamileyim sancım. Var biraz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Kızlar 21 haftalık hamileyim sancım. Var biraz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,597 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 21 haftalık hamileyim sancım. Var biraz
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canm amin inşallah hepimizin bebisleri sağ salim zamanında gelsinler 🧿🤲
İnşallah canım dün gece çok kötü geçti şuan uyandım yüzüm bile şişmiş ellerim ayaklarım ama yüzüm baya dudaklarım dolgulu gibi olmuş korkunç görünüyorum şuan 😣 Bu haftalarda düzensiz sancılar olabiliyormuş hazırlık sancılarıymış ama bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyormuş. Bakalım soluma uzandım yatıyorum inşallah bebeklerimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza gelirler 🤲🤲

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bu Kayra lar içerde durmuyor hastanedekide erken doğum olmuştu 😂😂
Kayra'lar biraz afacan oluyor galiba bütün gece çok rahatsız etti beni şuan sancım yok şükür ama şiştim baya dudakların dolgulu gibi oldu ellerim ayaklarım baya tombik 😅 ama hareket ediyor vuruyor arada bakalım hareketlerini takip etmem gerekiyormuş soluma yattım bekliyorum 🤗🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım dün gece çok kötü geçti şuan uyandım yüzüm bile şişmiş ellerim ayaklarım ama yüzüm baya dudaklarım dolgulu gibi olmuş korkunç görünüyorum şuan 😣 Bu haftalarda düzensiz sancılar olabiliyormuş hazırlık sancılarıymış ama bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyormuş. Bakalım soluma uzandım yatıyorum inşallah bebeklerimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza gelirler 🤲🤲
Ayy Ayşem korkma ama resmen beni anlatıyorsun 🤦🏻‍♀️ doğum zamanı bende aşıeı şişmiştim varya lanet en nefret ettiğim şey sen takip et minipi rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kayra'lar biraz afacan oluyor galiba bütün gece çok rahatsız etti beni şuan sancım yok şükür ama şiştim baya dudakların dolgulu gibi oldu ellerim ayaklarım baya tombik 😅 ama hareket ediyor vuruyor arada bakalım hareketlerini takip etmem gerekiyormuş soluma yattım bekliyorum 🤗🤗
Sancım yoksa iyi kuzum ama elin yüzün hkesim sancodan şişti.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla ya bir anormaillik var bunlarda 😂😂
Bundan sonra çocuğuna Kayra ismini düşünenleri uyaracam erken doğurmak istiyorsan koy diye 😂😂

Çiçeğim tansiyonunu takip et tuzdan falan uzak dur ödem tutmuşsundur. Ayaklarını uzatarak otur ayaklarının altına yastık koy. Benimkide sizinkilerden farksız içerde çıldırıyor 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bundan sonra çocuğuna Kayra ismini düşünenleri uyaracam erken doğurmak istiyorsan koy diye 😂😂

Çiçeğim tansiyonunu takip et tuzdan falan uzak dur ödem tutmuşsundur. Ayaklarını uzatarak otur ayaklarının altına yastık koy. Benimkide sizinkilerden farksız içerde çıldırıyor 😂
Valla beniöde aklımdan geçmedi değil 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla beniöde aklımdan geçmedi değil 😂😂
Hastanede sana fotoğraf atmıştım ya Kayra Han merak ettim girdim sordum kaç haftalık diye çocuğu 36 ya kadar zor tutmuşlar 36 da doğmuş direk seninki aklıma geldi gülmemek için zor tuttum kendimi 😂😂 Kadın diyor hiç durmazdı sonunda çıkmayı başardı 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar