Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar 21 haftalık hamileyim sancım. Var biraz
İnşallah canım dün gece çok kötü geçti şuan uyandım yüzüm bile şişmiş ellerim ayaklarım ama yüzüm baya dudaklarım dolgulu gibi olmuş korkunç görünüyorum şuan Bu haftalarda düzensiz sancılar olabiliyormuş hazırlık sancılarıymış ama bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyormuş. Bakalım soluma uzandım yatıyorum inşallah bebeklerimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza gelirler
Kayra'lar biraz afacan oluyor galiba bütün gece çok rahatsız etti beni şuan sancım yok şükür ama şiştim baya dudakların dolgulu gibi oldu ellerim ayaklarım baya tombik ama hareket ediyor vuruyor arada bakalım hareketlerini takip etmem gerekiyormuş soluma yattım bekliyorum
İnşallah canım dün gece çok kötü geçti şuan uyandım yüzüm bile şişmiş ellerim ayaklarım ama yüzüm baya dudaklarım dolgulu gibi olmuş korkunç görünüyorum şuan Bu haftalarda düzensiz sancılar olabiliyormuş hazırlık sancılarıymış ama bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyormuş. Bakalım soluma uzandım yatıyorum inşallah bebeklerimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza gelirler
Ayy Ayşem korkma ama resmen beni anlatıyorsun doğum zamanı bende aşıeı şişmiştim varya lanet en nefret ettiğim şey sen takip et minipi rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kayra'lar biraz afacan oluyor galiba bütün gece çok rahatsız etti beni şuan sancım yok şükür ama şiştim baya dudakların dolgulu gibi oldu ellerim ayaklarım baya tombik ama hareket ediyor vuruyor arada bakalım hareketlerini takip etmem gerekiyormuş soluma yattım bekliyorum
Hastanede sana fotoğraf atmıştım ya Kayra Han merak ettim girdim sordum kaç haftalık diye çocuğu 36 ya kadar zor tutmuşlar 36 da doğmuş direk seninki aklıma geldi gülmemek için zor tuttum kendimi Kadın diyor hiç durmazdı sonunda çıkmayı başardı