Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ezgyldrmm tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,017 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan ezgyldrmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayın 7 sinde kontrolüm, düne kadar baskı hissediyordum dünkü olaydan belli hiç birşey hissetmiyorum canım çok sıkılıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Göbeğim indi o sudan sonra 😔
Aynı gün kontrol canm sen içini rahat tut merak etme minik iyidir 🥰

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar 15+5 günlüğüz, düne kadar karnım çok belirgindi pantolonlarima sığmıyordum karnım şişti yere eğilirken baskı hissederdim.hep , gece 5 de lavaboya gittim sıkıştığımı hissettim, tuvaletimi yaptım sonra tekrar gitme ihtiyacı hissettim şeffaf renkte boşalır gibi su akti ama idrar gibi değildi sonra karnım bir anda indi dümdüz oldu baskı hissi kayboldu bende korktum acaba suyum mu boşaldı diye eşimle hastaneye gittik hemen acile sonra ultrasona girdim bebeğimi gördüm doktor da suyu da burda bebeğin de burda dedi sen lavaboya sıkışmışsindir ondan bir anda boşalmıştır dedi sorun yok deyip gönderdi ama ilk gittiğimde lavaboya idrarım sarı renkti sonradan gelen şeffaf ve Cook fazlaydı ama bebeğim sağlıklı hamileliğimin başından belli göbeğim belliydi yuvarlak ve siskindi dün o sudan sonra dümdüz oldu
Korkma canım birşey olsaydı doktor söylerdi.Senin haftalarında bende öyleydim karnım bir şiş bir inik.20 haftadan sonra belirginleşiyor.

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Bisey olmuş olsa o sadece suyla kalmaz kan gelir parça gelir ağrıların olur bunlar yoksa sıkıntı yapma

Korkma canım birşey olsaydı doktor söylerdi.Senin haftalarında bende öyleydim karnım bir şiş bir inik.20 haftadan sonra belirginleşiyor.
Sağol canım 🌹 içim biraz daha rahatladı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı gün kontrol canm sen içini rahat tut merak etme minik iyidir 🥰
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.