Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Biranne tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,736 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Biranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Biranne

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
8+5 hamileyim ilk hamileligimde düşük yaptım ondan sonra tekrar bu sefer doktora gttimde düşük riskn var dedi ilaçlar iğneler kullanıyorum ama ins bir şey olmaz Düşük riski ortadan kalkar mı? 🥺
Dr dediklerine uy canım oğlumda ilk 3 ay yat dedi bi tuvalete kalktım ilacımı kullandım ilişki yasaktı hepsine uydum bu risk ortadan kalktı bide rabbim nasib ettiyse inşallah

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 37 haftalık gebeyim test yaptırdım kovid değilim ama koku kaybı var mesela 2 yaşında oğlum var altına yapmış babası kokuyor diyo ama ben kokuyu alamıyorum başına böyle bişey gelen var mı ?
Ağır parfüm kolanya kokla bak koku alacakmisin ben covid olduğumda vala daha yeni üç dört aydır koku alıyorum bı seneden fazla koku hısiniı kaybettim

Biranne

Kayıtlı Üye
rank
Testi erken yaptırdıysan Negatif çıkmış olabilir. Pcr testi zaten yanlış negatif verebilen bir test. Başka belirtin yok mu? Ayrıca covid de olsan şu an ilaç vs verilmiyor, kendi kendine atlatıyorsun. O yüzden bağışıklığını yüksek tut yeter bence.
Sürekli meyve sebze . Yeni yaptırdım ama tekrar yaptırmakda fayda var

Tüm sayfalar yüklendi.