Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Biranne tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,735 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Biranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Biranne

Biranne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 37 haftalık gebeyim test yaptırdım kovid değilim ama koku kaybı var mesela 2 yaşında oğlum var altına yapmış babası kokuyor diyo ama ben kokuyu alamıyorum başına böyle bişey gelen var mı ?

Mmavii

Kayıtlı Üye
rank
8+5 hamileyim ilk hamileligimde düşük yaptım ondan sonra tekrar bu sefer doktora gttimde düşük riskn var dedi ilaçlar iğneler kullanıyorum ama ins bir şey olmaz Düşük riski ortadan kalkar mı? 🥺

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Testi erken yaptırdıysan Negatif çıkmış olabilir. Pcr testi zaten yanlış negatif verebilen bir test. Başka belirtin yok mu? Ayrıca covid de olsan şu an ilaç vs verilmiyor, kendi kendine atlatıyorsun. O yüzden bağışıklığını yüksek tut yeter bence.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
8+5 hamileyim ilk hamileligimde düşük yaptım ondan sonra tekrar bu sefer doktora gttimde düşük riskn var dedi ilaçlar iğneler kullanıyorum ama ins bir şey olmaz Düşük riski ortadan kalkar mı? 🥺
İnşallah kalkar canım. İlaçlarını düzenli kullan. Ama ikinci gebelikte de düşük riskin varsa araştırılması lazım sebebi nedir diye. Rabbim gönlüne göre versin 🙏

Murat.Cennet.Dawud

Kayıtlı Üye
rank
Insallah kalkar canim dusuk riski benimde ole olmustu 8 haftalikta kalbi durmus kurdas oldum 6 ay sonra tekrar hamila kaldim dusuk riskim olmustu inge ilaclar kullandim oglusum su an 4 aylik 🥰🥰🥰🥰🥰

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canm. Ən başda stres yapma.pozitiv düşün.Kidana dikkat et.Çok sıcak yemə. Bitki çayları içmə.Bacardın kadar azından 13 haftana kadar uzan.İlaclarında doru kullansan inşAllah bişey olmaz.Bəndə düşük riskiylə kızımı dordum.Şükür şimdi 1 aylık.İnşAllah səndə sağ salim kucanı alırsın bəbəni

Mmavii

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canm. Ən başda stres yapma.pozitiv düşün.Kidana dikkat et.Çok sıcak yemə. Bitki çayları içmə.Bacardın kadar azından 13 haftana kadar uzan.İlaclarında doru kullansan inşAllah bişey olmaz.Bəndə düşük riskiylə kızımı dordum.Şükür şimdi 1 aylık.İnşAllah səndə sağ salim kucanı alırsın bəbəni
Hayırlı olsun senin de kızın canm ind Rabbim Sagsalim kucagima almama Nasip etsin bana da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Insallah kalkar canim dusuk riski benimde ole olmustu 8 haftalikta kalbi durmus kurdas oldum 6 ay sonra tekrar hamila kaldim dusuk riskim olmustu inge ilaclar kullandim oglusum su an 4 aylik 🥰🥰🥰🥰🥰
Maşallah Allah Bağışlasın İns bende Sagsalim kucagima alırım cnm korkuyorum ilk düşükten 2 sene sonra böyle ilk defa ayı gördüm normolde 3 haftayı bulmuyor düşüyor

Tüm sayfalar yüklendi.