Kizlar acil bakarmısınız 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmısınız 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,546 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmısınız 🥺
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarla laren biliyordunuz ki Hastaydı biraz toparlanmıştı ve ben hastalanmıştım şu an benim öksürük grip Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor larenin dün akşam burnu boğazlı hep tıkandı ve aşırı derecede grip
öksürük oldu gece hiç Uyuyamadı ağlamaktan burun tıkanıklığından devamını açıyorum ama hiçbir şekilde burnu açılmıyor şu an 9 aylık sizin uyguladığınız herhangi bir yöntem var mı nasıl atlatabilirim bu süreci🥺
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ben şırıngaya deniz suyunu koyup burnunu açıyorum uzun sürede açık kalıyor

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sanki beleşe bakıyorlar 🙄 gerizekalı lar uzaktan eğitimle doktor oluyorlar işte
Aynen öyle Kuzum vallahi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ben şırıngaya deniz suyunu koyup burnunu açıyorum uzun sürede açık kalıyor
Şu anda İyi kuzum hava kullanıyoruz da biraz rahatladı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şu anda İyi kuzum hava kullanıyoruz da biraz rahatladı
Teşekkür ederim bu arada Allah razı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.