Kizlar acil bakarmısınız 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmısınız 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,549 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmısınız 🥺
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Size de çok geçmiş olsun canım Gerçekten ben anlamadım ya Ben şu an bu halimle Çok Zor dayanıyorum kızım Nasıl dayanıyor gerçekten hayret ediyorum çok zor Ben de açıyorum gene tıkanıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sorma kuzum ya vallahi bırakmıyor şu an bize evde geziyor bakalım oğlum getirdi sonra kızım oldu Sonra ben oldum sonra tekrar kızım oldu Şu an eşimle alarmda hastalık şu an bırakmıyor Biz bakalım onu denedim Kuzum annem dedi bana da gene tıkanıyor Hani hiçbir faydası olmuyor size de çok geçmiş olsun kuzum

Sorma kuzum ya vallahi bırakmıyor şu an bize evde geziyor bakalım oğlum getirdi sonra kızım oldu Sonra ben oldum sonra tekrar kızım oldu Şu an eşimle alarmda hastalık şu an bırakmıyor Biz bakalım onu denedim Kuzum annem dedi bana da gene tıkanıyor Hani hiçbir faydası olmuyor size de çok geçmiş olsun kuzum
Gitti Kuzum geldim işte Anca evin işiydi derken yeni girdim hava başladık hava kullanacağız bir buçuk CC ilaç 1 cc serum şeklinde günde 3 kere hava verelim dedi doktor ilerlememesi için hani hem rahatlar dedi bu genel durumu antibiyotiğini falan kullansın dedi diğerlerinde şükürler olsun inmemiş daha bronşların da sıkıntı yok dedi

Gitti Kuzum geldim işte Anca evin işiydi derken yeni girdim hava başladık hava kullanacağız bir buçuk CC ilaç 1 cc serum şeklinde günde 3 kere hava verelim dedi doktor ilerlememesi için hani hem rahatlar dedi bu genel durumu antibiyotiğini falan kullansın dedi diğerlerinde şükürler olsun inmemiş daha bronşların da sıkıntı yok dedi
Sıkıldım yeni geldik hastaneden de havaya başladık işte ilaçları serumu karıştırıp hava Vereceğim 3 gün umarım onu rahatlatacaktır

Kuzum hastaneden yeni geldik de havaya başladık işte ilaçları serumu karıştırıp hava Vereceğim 3 gün umarım onu rahatlatacaktır
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelecektir sabırlı ol yarında bizim oglanin testi var bakalım sonuç inşallah hayırlı çıkar

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Elhamdülillah iyiyim, kosturmaca devam ediyor. Pasa da ne yapsin yaramazliktan baska, anneannesini yordu, en son kacti anneannesi 😁
Larene doktor ne dedi? Sen de göründün mü?
Maşallah kuzuya erkek çocuğu ne yapacaksın annesi
Götürdüm canım günde 3 kere hava vereceğiz ciğerleri de inmemiş bronşları temiz Ama tek bir amaçla gene ben de göründüm hiçbir şey yapamayız Biz dedi Sağlık Ocağı ile görüşüp uygun görürse o antibiyotik verebilir size dedi ve dedi gribine antibiyotik Geçirmiyor dedi bana Ben de dedim öksürüğümü ne geçirecek dedim Hiçbir şey demedi sinirlendim çıktım

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah kuzuya erkek çocuğu ne yapacaksın annesi
Götürdüm canım günde 3 kere hava vereceğiz ciğerleri de inmemiş bronşları temiz Ama tek bir amaçla gene ben de göründüm hiçbir şey yapamayız Biz dedi Sağlık Ocağı ile görüşüp uygun görürse o antibiyotik verebilir size dedi ve dedi gribine antibiyotik Geçirmiyor dedi bana Ben de dedim öksürüğümü ne geçirecek dedim Hiçbir şey demedi sinirlendim çıktım
Bunlar nasıl doktor olmus acaba 🙄 gercekten merak ediyorum 🤔 insanin sabriyla oynuyorlar sadece

Tüm sayfalar yüklendi.