Kizlar acil bakarmısınız 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmısınız 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,548 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmısınız 🥺
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun bacim. Bayramda benim cocugumda hastaydi, öksürük icin gogsune devamli ilik havlu koydum, petekte ısıtıp gogsune koydum, sicak tutmasi iyi geldi. Burnu icin de burnu akmadi ama hep tikaliydi sanki geniz akintisi gibi ama kusup atamadi da, serum fizyolojik sıkıp aspiratörle gunde 3-4 defa acmistim. 2-3 aylikken nezle oldugunda aile hekimi iliadin burun spreyi vermisti cocuklar icin. Onu sabah aksam 1 fıs sıkmıştım. Odayi devamli havalandirmistim ve ara ara (hava guzel oldukca) 15 dakika bile olsa disari cikarmistim. 2 haftaya yakin sürdü bu durum . Suan gunde 1 ya da 2 kere burnunu temizliyorum o kadar.
Rabbim cocuklarimizi hastaliklardan korusun. Burnu tikali geceleri o uyumadikca sanki benim nefesim daraliyordu. Rabbim cocuklarimizi sagliktan ayirmasin 🤲
Amin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlarla laren biliyordunuz ki Hastaydı biraz toparlanmıştı ve ben hastalanmıştım şu an benim öksürük grip Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor larenin dün akşam burnu boğazlı hep tıkandı ve aşırı derecede grip
öksürük oldu gece hiç Uyuyamadı ağlamaktan burun tıkanıklığından devamını açıyorum ama hiçbir şekilde burnu açılmıyor şu an 9 aylık sizin uyguladığınız herhangi bir yöntem var mı nasıl atlatabilirim bu süreci🥺
ÇOK geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah laren hanıma

Son düzenleme:

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım senin için Zühre ana kozalak macunu var öksürüğe birebir bunun çocuklar içinde var bı eczaneye sor istersen
Teşekkür ederim kuzum bi soruyum varmidir eczanelerde

Birdaha başka bir acile gtseniz canım
Nöbette kuzum da sabah 11 buçukta çocukta randevusu var oraya göturcem

Birdaha başka bir acile gtseniz canım
Canım eşin evde değil mi bir acile götür istersen
Nöbette birtanem sabah 11 bucukta cocukta randevusu var bide oraya göturcem kendi doktoruna

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim kuzum bi soruyum varmidir eczanelerde

Nöbette birtanem sabah 11 bucukta cocukta randevusu var bide oraya göturcem kendi doktoruna
Hm anladım cnm sıkma cnn çocuklar böyle büyüyor işte alışıyor inşa bir mühlet sonra 🤷🤷

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hm anladım cnm sıkma cnn çocuklar böyle büyüyor işte alışıyor inşa bir mühlet sonra 🤷🤷
Insalalh canım yaaa moral feln sifir zaten

Gunaydin canim vallaha ben ayni devam larende gece rahat uyudu o dedigim ilac cocugu uyuttu 2 sefer emmeye kalkti suan halen uyuyo ama ilac saati geldi ilacını vericem
11 bucukta çocukta randevusu var oraya göturcem
Ben iyilesemem canım antibiyotik feln içmeyince cok zor boğazlarım tahris oldu artik öksurmekten kan geliyor

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Insalalh canım yaaa moral feln sifir zaten

Gunaydin canim vallaha ben ayni devam larende gece rahat uyudu o dedigim ilac cocugu uyuttu 2 sefer emmeye kalkti suan halen uyuyo ama ilac saati geldi ilacını vericem
11 bucukta çocukta randevusu var oraya göturcem
Ben iyilesemem canım antibiyotik feln içmeyince cok zor boğazlarım tahris oldu artik öksurmekten kan geliyor
gunaydin bacim. Lareni gotururken yeniden bir acile görün istersen, durumunu anlat belki hafif antibiyotikle karistirilmis igne yaparlar. Gerekirse 3-4 saat emzirmezsin lareni. Uyumak lareni toparlar, dinleniyor en azindan.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
gunaydin bacim. Lareni gotururken yeniden bir acile görün istersen, durumunu anlat belki hafif antibiyotikle karistirilmis igne yaparlar. Gerekirse 3-4 saat emzirmezsin lareni. Uyumak lareni toparlar, dinleniyor en azindan.
Aynen canim aklimda o görüncem bakalim umarim yaparlar
Aynen canim uyuyor bakalim insallab iyi olucak yaa

Tüm sayfalar yüklendi.