Kizlar acil bakarmısınız 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmısınız 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,546 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmısınız 🥺
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bu hastalik maalesef gozleri de akitiyor. Bakinca sanki agliyor hissi veriyor. götür elbette bakalim ne diyecek doktor. Burada doktorlar salgin var demisler diye ben goturmemistim. Benim annem de bu sekilde yakalanmisti, ayni gun cocugum da yakalandi . Doktor dönüşü haber verirsin ne derse
Geldi kuzum şimdi doktordan boğazları hiçbir konuda geçmemiş kızarıklığı devam ediyormuş tekrar Augmentin bir antibiyotik alerji ilacı yazdılar bunları kullanacağız çarşamba günü falan alerji randevusunu da iptal ettim çünkü bu alerji ilacını kullandığı için alerjiye giremiyor testte 10 15 gün kullanmaması gerekiyormuş tarz ilaçları şu anlık onların kullanacağız bu alerji ilacı da işte hapşuruyorlar kızarıklığına ve rahat uyuması için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım benim ❤️
Teşekkür ederim Beyzacığım çok sağ ol

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Geldi kuzum şimdi doktordan boğazları hiçbir konuda geçmemiş kızarıklığı devam ediyormuş tekrar Augmentin bir antibiyotik alerji ilacı yazdılar bunları kullanacağız çarşamba günü falan alerji randevusunu da iptal ettim çünkü bu alerji ilacını kullandığı için alerjiye giremiyor testte 10 15 gün kullanmaması gerekiyormuş tarz ilaçları şu anlık onların kullanacağız bu alerji ilacı da işte hapşuruyorlar kızarıklığına ve rahat uyuması için

Teşekkür ederim Beyzacığım çok sağ ol
İlaçlar cabuk etki eder de daha fazla halsiz kalmaz laren inşallah 🤲 Rabbim tez zamanda sifasini versin 🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Geçmiş olsun cnm doktora gotur bir buhar versen iyi gelir aslında birde göğüs üne zeytinyağı sür bezle kapat onu biraz rahatlatır

Emziriyorsan cnm sen nane limon iç ona da geçsin sütun den kendisine de çay kaşığı ile de verebilirsin

Emziriyorsan cnm sen nane limon iç ona da geçsin sütun den kendisine de çay kaşığı ile de verebilirsin
Iyi gelir mi o zeytinyag nasil yapicam

İlaçlar cabuk etki eder de daha fazla halsiz kalmaz laren inşallah 🤲 Rabbim tez zamanda sifasini versin 🤲
Inşallah kuzum yaaa suan o kadar kötüyüm ki

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Canım zeytinyağı ni bir tabağa koy ama soğuk olmasın cnm karnına hafif sür üzerine de atlet parçası kapat cnm yumuşak olsun ama

Geçer cnm sıkma cnn buhar makinası var sa buharda ver

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarla laren biliyordunuz ki Hastaydı biraz toparlanmıştı ve ben hastalanmıştım şu an benim öksürük grip Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor larenin dün akşam burnu boğazlı hep tıkandı ve aşırı derecede grip
öksürük oldu gece hiç Uyuyamadı ağlamaktan burun tıkanıklığından devamını açıyorum ama hiçbir şekilde burnu açılmıyor şu an 9 aylık sizin uyguladığınız herhangi bir yöntem var mı nasıl atlatabilirim bu süreci🥺
Geçmiş olsun canim laren hanıma ne oluyor böyle ya 🌼

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım zeytinyağı ni bir tabağa koy ama soğuk olmasın cnm karnına hafif sür üzerine de atlet parçası kapat cnm yumuşak olsun ama

Geçer cnm sıkma cnn buhar makinası var sa buharda ver
Deneyim kuzum onu hemen
Soğuk buhar mi veriyim yoksa fizyolijik serum koyuptami versem

Geçmiş olsun canim laren hanıma ne oluyor böyle ya 🌼
Sorma kuzum ya nazarami geldi cocuk.noldu ben anlamadim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Deneyim kuzum onu hemen

Ben serum katardim şırınga dan çekip birde ilacı vardı onu katıp verirdim oğluma doktor size önceden verdi mi hiç ilacını cnm cocuklar çok hassas milletin gözü de mazallah zaten hemen değiyor

Deneyim kuzum onu hemen

Terlerse üzerinde soğutma canım mutlaka sırtına birşey koy oda hasta eder

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ben serum katardim şırınga dan çekip birde ilacı vardı onu katıp verirdim oğluma doktor size önceden verdi mi hiç ilacını cnm cocuklar çok hassas milletin gözü de mazallah zaten hemen değiyor

Hava ilaclari var evet ama doktor ver demedi açıkçası

Terine cok dikkat e diyorum canim

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlarla laren biliyordunuz ki Hastaydı biraz toparlanmıştı ve ben hastalanmıştım şu an benim öksürük grip Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor larenin dün akşam burnu boğazlı hep tıkandı ve aşırı derecede grip
öksürük oldu gece hiç Uyuyamadı ağlamaktan burun tıkanıklığından devamını açıyorum ama hiçbir şekilde burnu açılmıyor şu an 9 aylık sizin uyguladığınız herhangi bir yöntem var mı nasıl atlatabilirim bu süreci🥺
Ya kıyamam ya çok geçmiş olsun canim benim ya fizyolojik serum denesen belki o açar cnm kötü olmuş bayağı bebek vikisi baby rub di galiba o işe yarıyor bnde hala var ve Deniz suyu da açıyor

Tüm sayfalar yüklendi.