Sorum var Kizlar acil bakarmisiniz ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde banu.faruk tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisiniz ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,006 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisiniz ☹️
Konbuyu başlatan banu.faruk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan banu.faruk

banu.faruk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba 2 hafta once gece suyum geldi bi kac kere doktoruma.gittim.alttan muayne etti su gelmesi yok suan dedi ultrason ile bakti suyun hafif azalmis dedi antbiyotik basladi dun gece istifra ederken suyum.geldi sabah kadar aralikli surdu suan 22 haftalik gebeyim yarin perinotolijiye gidecem ayriyeten tip 1 diabetim.bu durumu yasayan varmi aranizda surec nasildi gecen hafta perinotoloji gebeligin sonladirmaskni soyledi tekrar doktora gittim suyun suan az ama tehlikeli degil dedi sastim.kaldim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kizlar merhaba 2 hafta once gece suyum geldi bi kac kere doktoruma.gittim.alttan muayne etti su gelmesi yok suan dedi ultrason ile bakti suyun hafif azalmis dedi antbiyotik basladi dun gece istifra ederken suyum.geldi sabah kadar aralikli surdu suan 22 haftalik gebeyim yarin perinotolijiye gidecem ayriyeten tip 1 diabetim.bu durumu yasayan varmi aranizda surec nasildi gecen hafta perinotoloji gebeligin sonladirmaskni soyledi tekrar doktora gittim suyun suan az ama tehlikeli degil dedi sastim.kaldim
Canım sağ salim İnşallah kucağına yavruna alırsın zor bir süreç anladığım kadarıyla Rabb'im yardımcın olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Amin cok tesekkur ederim her doktor farkli konusuyor biri az diyor biri var diyor biri hic yok diyor
Başka doktora daha görün canım istersen hani o ne diyor ya bu tür şeyler gerçekten doktorun iyi olması gerekiyor iyi doktoru bulmak da bu devirde çok büyük bir sıkıntı

banu.faruk

Kayıtlı Üye
rank
Başka doktora daha görün canım istersen hani o ne diyor ya bu tür şeyler gerçekten doktorun iyi olması gerekiyor iyi doktoru bulmak da bu devirde çok büy

Başka doktora daha görün canım istersen hani o ne diyor ya bu tür şeyler gerçekten doktorun iyi olması gerekiyor iyi doktoru bulmak da bu devirde çok büyük bir sıkıntı
Yarin tekrar gidecem doktora insallah hayirli haberle donerim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya çok zor bir durum canım hangi dpktorun dediği doğru bilinmez ama sana gebeliği sonlandıd diyen dktoruna kulak asma . Gittipi yere kadar gitsin canım bebeğin suyunu az diyorlarsa gelişimi de geri olmakı gelişiminxe herhangi bir sıkıntı var mı peki

banu.faruk

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum bi sikintisi olmadiginni soyledi perinotoloji doktoru ise suyu az olursa akciger gelismez hreket edemez kireclenme olur dedi
Ya çok zor bir durum canım hangi dpktorun dediği doğru bilinmez ama sana gebeliği sonlandıd diyen dktoruna kulak asma . Gittipi yere kadar gitsin canım bebeğin suyunu az diyorlarsa gelişimi de geri olmakı gelişiminxe herhangi bir sıkıntı var mı peki

Tüm sayfalar yüklendi.