Sorum var Kızlar acil bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iki kız annesi💕🌺 tarafından oluşturulan Kızlar acil bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 774 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakarmısınız
Konbuyu başlatan iki kız annesi💕🌺
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kız annesi💕🌺

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce karnım ağrıdı birden sıkışmışımdır diye tuvalete gittim afedersisin kanlı hafif iltap gibi bı akıntım oldu ya normalde akıntım olur ama bu kanla karışıktı korktum açıkcası neyden olabilir özür dilerim şimdiden😔
Hamilemisin canm eğer hamileysen doktora git gebelikte kanlı akıntı ve lekelenme normal değil

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Kızlar az önce karnım ağrıdı birden sıkışmışımdır diye tuvalete gittim afedersisin kanlı hafif iltap gibi bı akıntım oldu ya normalde akıntım olur ama bu kanla karışıktı korktum açıkcası neyden olabilir özür dilerim şimdiden😔
Ne olabilir ki aklıma bisey gelmiyor açıkçası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ağrın devam ediyor mu canm şuan daha başındasın o yüzden riskli dönemler bu haftalar mutlaka git ihmal etme
Cnm 13 hafta 3 aylık oluyodu dimi Ayn riskli dönemdesin git bncde rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.