Sorum var Kızlar acil bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iki kız annesi💕🌺 tarafından oluşturulan Kızlar acil bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 774 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakarmısınız
Konbuyu başlatan iki kız annesi💕🌺
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kız annesi💕🌺

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Canım o zaman hiç bekleme sen doktora danış hemen
Tamm canm sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım gebeydin diye hatırlıyorum en yakın sağlık kuruluşuna git acilde olur bir baksınlar gebelikte normal değiş çünkü
Evet canm 13 haftalık ama şuan birşey yok akıntıyla geldi biraz o kadar sancım felanda yok

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamm canm sağol

Evet canm 13 haftalık ama şuan birşey yok akıntıyla geldi biraz o kadar sancım felanda yok
Sancı olmasına emin ol gerek yok bende 10 ve 12 sonrada 26. Haftalarda geldi ilk haftalar da yani 10. Haftada gelen. Nokta kadar kan bebeğin kesesinde kanama var dedi doktor usg de direk ilaç başladı 10 gün kullandım sonra yine oldu bu sefer de düşük tehlikesi var denildi. 26 . Haftada gelen küçücük akıntı işe kanamada sancılarım çıktı ve açılmam vardı ama bunların hiç birinde gram sancım yoktu düşün 😂😂

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce karnım ağrıdı birden sıkışmışımdır diye tuvalete gittim afedersisin kanlı hafif iltap gibi bı akıntım oldu ya normalde akıntım olur ama bu kanla karışıktı korktum açıkcası neyden olabilir özür dilerim şimdiden😔
Doktoruna sor canım yada kontrola git mutlaka kötü birşey olmaz inşallah

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Sancı olmasına emin ol gerek yok bende 10 ve 12 sonrada 26. Haftalarda geldi ilk haftalar da yani 10. Haftada gelen. Nokta kadar kan bebeğin kesesinde kanama var dedi doktor usg de direk ilaç başladı 10 gün kullandım sonra yine oldu bu sefer de düşük tehlikesi var denildi. 26 . Haftada gelen küçücük akıntı işe kanamada sancılarım çıktı ve açılmam vardı ama bunların hiç birinde gram sancım yoktu düşün 😂😂
Ya ne biliyim randevuma daha var acilede gitmek istemiyorum alttan muayene ederler diye açıkcası bide bı kaç kişiden duymuştum bazı çocuklarda oluyo diye ama

Rica ederim abla i sallah bisey olmamistir
İnşallah canm

Rica ederim abla i sallah bisey olmamistir
İnşallah canm
Doktoruna sor canım yada kontrola git mutlaka kötü birşey olmaz inşallah
İnşallah canm

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne biliyim randevuma daha var acilede gitmek istemiyorum alttan muayene ederler diye açıkcası bide bı kaç kişiden duymuştum bazı çocuklarda oluyo diye ama

İnşallah canm

İnşallah canm

İnşallah canm
Canım bazı bebeklerde oluyo diye bişey yokki haftan büyük olsa deriz nişan gelmiş tarifin ona benziyo bence bekleme alttan bakmaktada sıkıntı olmaz ki ne olcak

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank

İnşallah canm

İnşallah canm

İnşallah canm
Her hamilelik farklıdır canım en azınnan doktorunla konuş boyle bırakma kan gelmesi adi bir damlası her haftada tehlikeli

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

İnşallah canm

İnşallah canm

İnşallah canm
Bilmiyorum sen bilirsin Hülya’yı da tanıyorsun burada onun ilk gebeliğinde böyle ufak leke geldi ona git dedik hepimiz hatta ben . O gitmedi 1 hafta sonra bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi yani diyeceğim o ki beklemek zarardan başka bir şey değil. En azından gidip için rahat edip geri dönmek var ama sen bilirsin uyarmak bize düşer uymak sana

Tüm sayfalar yüklendi.