Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sancı olmasına emin ol gerek yok bende 10 ve 12 sonrada 26. Haftalarda geldi ilk haftalar da yani 10. Haftada gelen. Nokta kadar kan bebeğin kesesinde kanama var dedi doktor usg de direk ilaç başladı 10 gün kullandım sonra yine oldu bu sefer de düşük tehlikesi var denildi. 26 . Haftada gelen küçücük akıntı işe kanamada sancılarım çıktı ve açılmam vardı ama bunların hiç birinde gram sancım yoktu düşün
Kızlar az önce karnım ağrıdı birden sıkışmışımdır diye tuvalete gittim afedersisin kanlı hafif iltap gibi bı akıntım oldu ya normalde akıntım olur ama bu kanla karışıktı korktum açıkcası neyden olabilir özür dilerim şimdiden
Sancı olmasına emin ol gerek yok bende 10 ve 12 sonrada 26. Haftalarda geldi ilk haftalar da yani 10. Haftada gelen. Nokta kadar kan bebeğin kesesinde kanama var dedi doktor usg de direk ilaç başladı 10 gün kullandım sonra yine oldu bu sefer de düşük tehlikesi var denildi. 26 . Haftada gelen küçücük akıntı işe kanamada sancılarım çıktı ve açılmam vardı ama bunların hiç birinde gram sancım yoktu düşün
Ya ne biliyim randevuma daha var acilede gitmek istemiyorum alttan muayene ederler diye açıkcası bide bı kaç kişiden duymuştum bazı çocuklarda oluyo diye ama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya ne biliyim randevuma daha var acilede gitmek istemiyorum alttan muayene ederler diye açıkcası bide bı kaç kişiden duymuştum bazı çocuklarda oluyo diye ama
İnşallah canm
Canım bazı bebeklerde oluyo diye bişey yokki haftan büyük olsa deriz nişan gelmiş tarifin ona benziyo bence bekleme alttan bakmaktada sıkıntı olmaz ki ne olcak
İnşallah canm
İnşallah canm
Bilmiyorum sen bilirsin Hülya’yı da tanıyorsun burada onun ilk gebeliğinde böyle ufak leke geldi ona git dedik hepimiz hatta ben . O gitmedi 1 hafta sonra bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi yani diyeceğim o ki beklemek zarardan başka bir şey değil. En azından gidip için rahat edip geri dönmek var ama sen bilirsin uyarmak bize düşer uymak sana