Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece sancım vardı biliyorsunuz hamileyim kanamam oldu şuanda hastaneye gidiyor um yerleşme kanaması kaçıncı ayından itibaren olur sizce birde idararim da yanma oluştu anlamadım gitti
Sağol cmm ya işte doktor taş dusurebilir sin dedi ilişki ye girme bir muhlet dedi Protestan yazdı birde enfeksiyon var dedi acilde cnm ama benim içim rahat etmedi şimdi abim hastanede çalışıyor sıra aldı tekrar gideceğim birde üroloji ye git dedi acaba çocuğa bir sıkıntı eder mi hala leke geliyor da cmm
Gittim cnm baktı bebekte sıkıntı yok dedi ama taş düşürme bebeğe de düşük tehlikesi verebilir dedi acil birşey olduğu zaman hemen geldi dedi şimdi üroloji ye sıra alicam
Gittim cnm baktı bebekte sıkıntı yok dedi ama taş düşürme bebeğe de düşük tehlikesi verebilir dedi acil birşey olduğu zaman hemen geldi dedi şimdi üroloji ye sıra alicam
Gece sancım vardı biliyorsunuz hamileyim kanamam oldu şuanda hastaneye gidiyor um yerleşme kanaması kaçıncı ayından itibaren olur sizce birde idararim da yanma oluştu anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun canm bende ilk kızımda gebeliğimin ortasında sancıyla gittim idrar da yanma kan gelmesiyle ama en çok ağrım vardı banada taş demişti ozaman ama hiç bir şey yapmadılar yatış verdiler oğlum küçük diye kabul etmemiştim bi sorun olmadı bebekte ama ben öldüm o ağrıyla
Geçmiş olsun canım benim enfeksiyon kaynaklı diyecektim yazan olmuş zaten dikkat et canım benim bu aylar riskli de hani ilk dönemler çok geçmiş olsun canım benim