Bir aylık bebeğim öksürüyor sağlık ocağına gittik muayene etti sırtını dinledi boğazına baktı sıkıntı yok burnunu sürekli fizyolojik ile yıka dedi. Dünde çocuk doktoruna gittik o da aynısını dedi muayene sonrası. Fakat burnunu yıkıyorum temizliyorum yinede öksürüyor bugün burun aspiratörü alacağım onunla da temizlicem. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ve bu normal aspiratör mü daha iyi yoksa filtreli hortumlu olan varya hani anne ağzındaki hortumu çekerek burnundakileri çekilen aspiratör mü daha iyi? Off ne yapacağım bilmiyorum mesela yenidoganların burnu günlük iki üç defa temizlenmeliymiş çünkü en ufak tıkanma bebeklerde büyük sorunmuş çünkü bebekler sadece burnundan nefes alabiliyormuş ağzından nefes almayı bilmiyorlarmış. Bizim bebekte kusma vardı ya burnu o yüzden kirleniyor belkide olabilir mi o yüzden bilmiyorum eşimde yine başka doktora randevu al yarın başka doktora gidelim olmadı özele gidelim bu bebek hasta diyor. iki doktor sadece burnunu temizleyin sürekli diyor başka doktora götüreyim mi sizce