Teşekkür ederim canımKorkma şırınga çok kolay yan çevir Bi sağ Bi sola boşalt snra sırtını sivazla az vur snra pompa ne varsa elinde bosalt
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah canım ya sağolasın geceleri baya kabus gibi öksürüyor boğuluyor gibiÇok geçmiş olsun canım yaa bence çok endişe etme zamanla geçer inşallah
İnşallah canım ya sağolasın geceleri baya kabus gibi öksürüyor boğuluyor gibiÇok geçmiş olsun canım yaa bence çok endişe etme zamanla geçer inşallah
Sanada geçmiş olsun ya cidden çocukların hastalığı çok zor bizimkine dün aspiratör aldım ama çekiyorum çekiyorum bişey yok bebeğin burnunda bugün yine doktora gidecez eşim istiyor son bir uzman görüşü daha alalım dedi bakalım ama baya yoruldum uykusuzluk zor baya bide hastayımBitane açıyorsun ya onu bir günde bitirmen lazım gunluk onlar kalsa bile öbür güne kullanma at bitane açıyorsun ya günde 4 defa kullanabilirsin tuplerden zararı yok demişti eczane ve aile hekimi
Bronşit çok kötü öksürük burun akintisi geçmeyen ateş kızım aylarca bunları yaşadı doktor ilaç verip yolladi en son sağlam Bi doktora denk geldim şükür akciğer filmine kadar çekti temiz dedi bronşit olmus ddi evde buhar veriom ve antibiyotik tedavisi uyguluyor demem o ki Bi seferde bronşit olmaz hastalık birike birike oluşuyor korkma