Sorum var Kizlar acil xevap verir misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hivda Çulcuoğlu tarafından oluşturulan Kizlar acil xevap verir misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 811 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil xevap verir misiniz
Konbuyu başlatan Hivda Çulcuoğlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hivda Çulcuoğlu

Hivda Çulcuoğlu

Kayıtlı Üye
rank
Bebek toplandıysa acı olur canım gerilir yada top gibi hissedersin yinede bi doktora git istersen
Tamda öyle oluyor doktoruma pazartesi gideceğim hastane uzak bize köyde yaşıyorum sıkıntı gitmek eşim çalışıyor umarım birsey olmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum Çok Geçmiş Olsun Ağrın Geçmiyorsa Hastaneye Git Bence 🤲🤲🤲💫
Teşekkür ederim balım hastane çok uzak bize geçmezse mecbur gideceğim pazartesi günü kontrolüm vardı zaten

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Tamda öyle oluyor doktoruma pazartesi gideceğim hastane uzak bize köyde yaşıyorum sıkıntı gitmek eşim çalışıyor umarım birsey olmaz

Teşekkür ederim balım hastane çok uzak bize geçmezse mecbur gideceğim pazartesi günü kontrolüm vardı zaten
Endişelenme canım bol bol dinlen bebek toplanıyo dört parmağımla hafif hafif ov pozisyon değişsin bebişin korkma ikinci gebeliğim bendede oluyodu alıştım dürtüyodum gevşiyodu 🥰😂

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Sol tarafımda bir ağrı var ve geriliyor karnım 21+5haftalik hamileyim biraz korkutuyor beni
O bölgeye hafif elini gezdir masaj yap bastırma sakın burnundan derin nefes al ver hem akciğer nefesle dolar hemde bebeğe gider sonrasında geçer canım ama şiddetli durmayan agriysa geçmezse doktora direk benim ilk 4 ay öyleydi nefes bile alınca batıyordu böyle dediğim gibi yapınca geçiyordu

Hivda Çulcuoğlu

Kayıtlı Üye
rank
Endişelenme canım bol bol dinlen bebek toplanıyo dört parmağımla hafif hafif ov pozisyon değişsin bebişin korkma ikinci gebeliğim bendede oluyodu alıştım dürtüyodum gevşiyodu 🥰😂
Biraz zeytin yağı sürdüm karnıma dediğini yaptım balik gibi aşağı indi 🤣 ilk bebeğimi kaybedince en ufak birseyden korkar oldum 🙈♥️

Hivda Çulcuoğlu

Kayıtlı Üye
rank
Bebek gerildiği için karnının içinde ağrı olması gayet normal kuzum bol bol dinlen, bol su iç ve bebişin toplandığı yeri yavaş yavaş sev düzelecektir
Şükür ki bugün biraz daha iyim dediğini uyguladım teşekkür ediyorum tatlım ♥️🥀

Korkma canım dinlen bol bol 💞
Teşekkür ederim canım 🥀♥️

Tüm sayfalar yüklendi.