Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah allah durumunu bilmiyor mu neden boyle yapiyolar ya bence esine soyle canim den kafasina takar diye demiyorsun ama olan sana oluyor konussun annesiyle
Herşeyi bosverdim ne kendimi uzecem ne eşimi ne derseler bu kulaktan girer diğerinden çıkar hiç konusmayi bilmiyor diyor bana sen ameliyat olmak istiyorsun ondan bu kadar hastene gitmek istiyorsun doktorlar hepsi yalan söylüyor seni korkutuyor yaw kaynana normal doğum varken kim durduk yere ameliyat olmak isterki öyle söyledim dedi yarın doktoruna de ameliyat olmak istemiyom elinizden gelini yapin normal doğum için
Herşeyi bosverdim ne kendimi uzecem ne eşimi ne derseler bu kulaktan girer diğerinden çıkar hiç konusmayi bilmiyor diyor bana sen ameliyat olmak istiyorsun ondan bu kadar hastene gitmek istiyorsun doktorlar hepsi yalan söylüyor seni korkutuyor yaw kaynana normal doğum varken kim durduk yere ameliyat olmak isterki öyle söyledim dedi yarın doktoruna de ameliyat olmak istemiyom elinizden gelini yapin normal doğum için
Ne diyim ki canim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah evini yolunu o insanlardan tez zamanda ayirirsin sana cok dua edicem yasin daha cok küçük gercekten sana canim cok sıkılıyor
Sen o kaynanana dediki yarin gel birlikte gidekim doktara sen söyle sana ne söylecek bi bakalim de
Esin eve gelmiyordu canim
Geçmiş olsun canım varis çoğu gebede oluyor malesef ebe seni çok korkutmuş bu zamana kadar doğumda varis patladığını hiç duymadım. Ebe yanlış söylemiş varis için kalp damar cerrahisi bölümüne gitmen lazım
Ne diyim ki canim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah evini yolunu o insanlardan tez zamanda ayirirsin sana cok dua edicem yasin daha cok küçük gercekten sana canim cok sıkılıyor
Sen o kaynanana dediki yarin gel birlikte gidekim doktara sen söyle sana ne söylecek bi bakalim de
Nasıl kalmıyor ya peki nerede kalıyor canım niye evine gelmiyor. Madem eşin gelmiyor eve konuş ailenle bu durumu sen o kaynani cekmek zorunda degilsin basina birakip kendisi evine gelmiyor nasil birşey bu ya uzuldum su an cok
Nasıl kalmıyor ya peki nerede kalıyor canım niye evine gelmiyor. Madem eşin gelmiyor eve konuş ailenle bu durumu sen o kaynani cekmek zorunda degilsin basina birakip kendisi evine gelmiyor nasil birşey bu ya uzuldum su an cok
Bu sabah gitim.acike ebe nst bağladı biraz sancı var dedi varislerimi gösterdim dedi ameliyat falan lazım dedi kadın doğum git gitim fiş yoktu yarın sabah gel dedi ebe dedi doktor seni kardolojiye yönlendirecek bu varis doğum esnasında patlarsa senide bebeğinizde kaybederiz dedi kalp kirizi e yol açar dedi yarına bekliyecem hepinize duanız aihtiyacim var inssalah yarın güzel haberler duyarim
Canım bence sen kendini çok ezdiriyorsun o evde biraz kendini savun sesin çıksın bak nasıl işleri mecbur kalıp yapıyorlar kaynanama dedim bebeğim durmuyor kalktı paşa paşa evi süpürdü hiçte oralı olmadım biz geliniz köle değiliz